Hej hej,

Okej jag har haft en liten torka nu en tid men jag har verkligen inte haft något att skriva. Det har hänt så himla mycket just nu så att om jag skulle blogga skulle allting bara bli fel och mitt hjärta skulle gå i tusen bitar. Men det dära har gått över nu och jag mår bra.

Den här veckan har jag känt mig lite halvförkyld. Trodde jag hade svinis i måndags så jag åkte till sjukhuset, men när jag kom dit så var det bara en vanlig förkylning. Jag hade inte ens hög feber. Dom måste ha skrattat gott efter  mig sen. Kan säga att det verkligen inte har varit min vecka. Vi var på tre rum och kök igår och åt lunch och självklart ska Sanna spilla ut kaffe på sig själv. Vem lyckas med det? Jo jag, olyckskorpen.
Sen har jag ganska mycket plugg just nu men det får man väll ta eftersom vi snart slutar.

Snart är det jul och...ja har man ens börjat med julklappar? Jag tycker det är överskattat med julklappar. Visst tycker jag att man kan ge bort någon liten grej och det är alltid kul att få något, men måste det vara något stort? Jag blir glad bara av godis. När man inte har någon bra ekonomi så är det faktiskt inte så roligt att köpa julklappar. Men jag har sagt till Calle att jag bara ska köpa till min familj och så får han köpa till sin. Fast vi skriver att det är från båda. Men jag kan verkligen inte köpa till alla. Det blir för mycket. Jag trodde Julen blev roligare när man blev vuxen men tydligen inte. Det är bara jobbigt.  Vill inte ha Jul.

Idag ska jag i alla fall jul pynta lite. Har inte kunnat gjort det tidigare eftersom någon gubbe ska komma hit och smörja fönstren. Så jag har inte kunnat gjort någonting. Tråkkigt värre. Men idag ska gardinerna upp i alla fall.

Nej jag ska försöka plugga lite nu har ju prov i morgon på inte mindre än tre kapitel. Roligt värre.

Ha en bra dag

PuSs