Idag är det torsdag, det är snart fredag gott folk. Men jag ska jobba hela helgen så det är vardag för mig. Måste tänka så annars är det inte roligt att jobba. Jo det är roligt att få massor av OB, men annars när alla andra är lediga är det inte kul. Igår så köpte Calle och Tyko biljetter till hockey i Cloetta Center. LHC och DIF får vi se första mars. Det ska bli jätte kul:)

I alla fall tänkte jag bara slänga in lite grejer jag har köpt på rean igår. Till både mig och Calle. Ibland är jag bra på att fynda:



Supersnygg tröja från Åhlens



Tröja från HM, orkade inte prova där och eftersom den bara kosta 30 kr så tog jag med mig den hem. Det satt asbra.



Lite för stor tröja till Calle



Jättesnygg tröja till Calle

Lite hittar man på rean i alla fall.

Nej nu måste jag gå och göra ordning mig till jobbet.
Ha en bra dag alla:)

Puss
..jag skrev i denna blogg, men som vanligt har jag inte känt att jag har haft lust eller tid till att skriva något intressant alls. Under jul och nyår jobbade jag konstant kan jag säga efter det har jag väl bara varit lat kanske:P

Har i alla fall nu på kvällen/natten kollat igenom massa av bloggar som vanligt, men det var mest vänners bloggar och bekantas bloggar jag kollade runt på. Och jag blir så himla svartsjuk på hur dom kan få något att skriva varje dag! Det känns som man själv sitter fast när alla andras liv flytter på!? Känns lite tråkigt faktiskt. Sen har jag inte kommit på en hur jag bloggar från mobilen med bilder än, kanske någon kunde hjälpa mig med det? Jag lovar er bloggen blir mycket bättre då!!! Jag lovar och svär här och nu att mitt liv är faktiskt intressant och jag ska, verkligen SKA, börja blogga på heltid. Även om jag inte känner för det! Hahaha nu tänkte jag skriva "fört", lite smålandlänska där. Inte bra!! Hatar dialekten man har fått från denna stad. Man låter verkligen som en nörd. Till och med värre än bönder. Men det är väl det vi är. Bottenskrapet från resten av världen. Nej det var hårt sagt, fy på mig! Jag tycker om och bo här, allra helst på sommaren när det är så mycket liv och det händer saker hela tiden. Kan ni tänka er stockholmare och göteborgare som kommer hit och lyssnar på våran dialekt, dom känner sig nog väldigt över oss kan jag tänka mig. I alla fall, jag vill bo kvar här, problemet är ju att alla flyttar härifrån!!! Nu flyttar min bästaste Thilly till Karlskrona för att läsa till sjuksköterska. Jätte roligt för henne:) Men inte för mig:( Nej jag är jätte glad för hennes skulle, för att hon tar chansen. En annan kan ju inte göra så. Kan, kan jag väl, men jag vet själv att jag inte klarar av distansförhållanden och det skulle ta död på mig och Calle som är vana att ha varandra nära hela tiden. Eller jag säger som det är, Calle klarar sig inte utan mig:) Han vet nog inte hur han skulle göra om jag bara försvann en dag, och inte jag heller för den delen. Jag skulle känna mig så tom och halv! Han är min bästa vän och kommer alltid och vara. Kommer alltid stå vid hans sida. Om han inte är otrogen förstårs. Då blir det hus i helvetet. Bokstavligt talat. Tror inte han skulle såra mig så, skulle aldirg vilja såra honom så heller. Nog om mig och Calle. Vi har det bra. Vi stannar där!!!


Annars då!? Förhoppningsvis kommer jag in på Campus här i Västervik på det Socialpedagogiska programmet. Jag hoppas hoppas. Den börjar i vår i alla fall och då får jag äntligen jobba med det jag vill. Nämligen barn i svåra förhållanden. Inte kanske ett så roligt jobb men väldigt lärorikt, nyttigt och intressant. 

Nej nu blev det ett väldigt långt inlägg. Det var något mer jag tänkte på men kommer inte på vad det är just nu. Det kommer väl sen när jag lägger mig i sängen!!

Nu ska jag och lägga mig brevid mitt snutt och jag hoppas att han har somnat så att jag kan ligga hud mot hud med honom och bli lite varm. Inget annat!

Puss och God natt.

Just det, jag skulle bara tipsa om ett par sköna grabbar som jag lyssnar på väldigt mycket på nu! "Chiddy Bang" heter dom. Asbariga är dom.

Puss gonatt