Idag är det en sådan dag, jag vill bara ligga i sängen och titta på serier och bara vara. Orkar ingeting. Inte så konstigt kanske pga att vi har haft ganska mycket att göra på jobbet dom senaste dagarna. Folk hela tiden och man har inte hunnit tänka på något annat än att jobba jobba jobba. Så jag förstår om jag är trött just nu. Ska kanske snart orka diska lite om jag orkar:-)

Jag har en liten sak att bekänna känner jag, jag pratar alldeles för mycket till fel personer, och allra helst när ja är irreterad på personen så hoppar det ut grodor till höger och vänster fast jag inte menar det. Detta har jag haft problem med länge. Och jag lär mig aldrig, det är väldigt lustigt. Jag störde mig extremt mycket på en del personer igår och det hoppade grodor som vanligt och nu ligger jag här och har ågren. Det bästa är väl att säga detta till personerna i fråga men jag är så jävla feg. Så jag tror jag bara ska vänta och se. Det värsta som kan hända är ju att jag blir osams med dessa personer men då hoppas jag att jag kan be om ursäkt och att vi går vidare. Eller så står jag upp för mig själv och verkligen säger vad jag tycker. Det vore ju det ärligaste. Grejen är inte att jag snackar skit utan att jag säger vad jag tycker, men jag kanske skulle säga det till personerna i fråga istället för alla runt omkring. Det är nog mer det som är mitt problem. Det kanske blev lite rörigt nu men jag hoppas ni förstår.

Jag har inte skrivit på länge men det har varit stressigt med jobb och jul osv så har inte riktigt hunnit. Men jag ska försöka att bättra mig.

Nu är det dags att ta hand om disken, vi hörs:-)
Puss å kram