..känner mig verkligen som den ensammaste flickan i världen. Finns inget att göra, ingen är inloggad på msn och Calle är inte hemma. Jag känner mig så himla tom. Som luft. Som en fisk i havet som är alldeles ensam. Jag försumar mina vänner och hör inte av mig till någon så jag får väll skylla mig lite själv. Jag saknar mitt liv på något sätt. Det känns som om allt har stannat en tid nu och jag har glömt bort och leva. Glömt bort vilken underbar person jag är egentligen. Jag behöver inte uppmärkshamet och snälla kommentarer från alla andra. Allt jag behöver är mig själv. Måste samla mina tankar och tänka på vad jag vill och inte på vad alla andra vill. För om inte jag mår bra mår väll ingen annan bra heller eller???
Jag måste tänka så i alla fall. Så alla ni, jag tänker ställa upp på er men inte lika mycket som jag har gjort förut. Jag måste börja tänka på mig själv och mitt liv. Orka leva det ska jag göra!!!!! För om jag ska vara ärlig så orkar jag inte just nu. Just nu kvittar det för mig?!

PuSs

/Sanna
Idag känns det som en bra dag. Solen skiner och det är fredag och idag ska jag hämta mitt pass. Hoppas det ser någolunda bra ut. Vet att det inte är så många personer som ska kolla på det och jag tror inte dom ens bryr sig om att det är bra eller inte. Men hoppas kan man att det blev bra. Har inte fått några pengar än och det suger ganska så bra när jag och Erika har bestämt att vi ska ha en brudkväll i morgon. Hoppas dom kommer efter tre annars blir det ingen utekväll för mig. Jag är så jävla sugen på att festa till det rejält men det känns som om ingen är hemma och västervik är ju ingen party stad riktigt. Men man kan väll få drömma ibland.
Sitter och funderar lite på vad man ska göra till Valborg. Jag skulle verkligen vilja träffa alla tjejor och bara sitta och prata och ta en öl. Men vi får se vad som händer. Ni kan väll höra av er om ni har lite ideer?!

Nu ska jag hoppa in i duschen och gör mig snygg och vacker.(Kan man ju hoppas). Göra mig lite sommarsnygg för det känns verkligen som sommar ute.'

Ha en underbra dag:)

PuSs

/Sanna
Nu sitter man här skit mätt igen. Jag äter bara en massa onyttigheter hela tiden och jag äter alldeles för mycket. Det står mig upp ihalsen just nu. Vilket skit.

Min dag idag har varit en bra dag. Hann med att fika med Erika. Lina var här en stund. Sen träffade jag min syster Martina en sväng. Sen gick jag till Onkel och där sprack allt. Vart så jävla sugen på pommes och beasås och kunde inte stå emot. Så det blev en kebabtallrik. Det bästa med det hela var väll att jag fick träffa min älskling lite. Vi har inte setts på hela dagen så det var jätte skönt. Nu är han inte hemma heller men jag hoppas att han kommer snart. Det är så himla tråkigt att sitta själv. Snart ska jag mysa till det i soffan med varm oboy och ett varmt täcke över mig. Har frysit som fan dom senaste dagarna och jag fattar inte varför. Skulle vara skönt att bli lite varm i kroppen igen. Så jag hoppas på fint fint väder i helgen då jag och Erika ska träffas och dricka lite vin. Det ska bli kul. Har inte varit ute på evigheter så det ska bli lite skönt att bara koppla av lite.
 
Om några veckor åker vi iväg och det ska bli så himla skönt. Jag längtar som bara den och mamma har redan börjat att packa. Jag vet på ett ungefär vad jag ska ha med mig men det är inte så att jag har tagit fram väskan än. Har bestämt mig för att inte köpa nya sandaler utan jag ska hitta mig några där. Erika sa att det fanns fullt med väskor och skor i Kreta så det ska jag shoppa i alla fall. JAG VILL ÅKA NU.

Har lite bilder som jag skulle kunna lägga upp men det orkar jag inte nu.

Så PuSs och God natt snart!!!

/Sanna
...på er alla sömntutor. Vaknade tidigt idag igen av att en Carl låg och petade på mig och ville att jag skulle gå ut med hunden. Var väll inte så himla glad över det men han har gått ut med den två dagar nu så de var väll min tur. Men trögt gick det  och det var inte roligt. Som tur var hade Calle gjort ordning frukost och kokat kaffe tills jag kom hem. Så det var ganska mysigt ändå. Igår trodde jag att Calle hade rymt. Vaknade av att ingen låg i sängen, men hans mobil och allting var kvar. Ropade Calle två gånger men fick inget svar. Hunden var inne också så dom två var inte ute. När jag gick ner fick jag se att hans byxor var kvar och jag tänkte "Vad fan är det här???". Tills jag hörde duschen. Då stod han redan där och ville att jag skulle komma in. Men trött som jag var, var jag inte sugen på att få en massa varmt vatten på mig.  Men det var extremt läskigt för jag trodde han hade gått ifrån mig. Vilken känsla. Kan ju säga det att min hörsel är inte av dem bästa heller, så här inte allting.
Igår grillade vi lite hemma hos mamma. Då gick strömmen. Inget funka och vi visste inte vad vi skulle göra. Alla andra i trapphuset hade ström förutom vi. Men efter en halvtimme eller något gick det igång igen, men jag trodde aldrig att vi skulle börja grilla. Så vrål som jag var hade jag bara kunnat äta kött med majs och beasås. Men det gick igång så vi fick pommes också. Vi var en sväng på staden också med Elin och Match. Köpte bullar av min lillebror som stod på torget och säljde bullar till deras fotbollslag. Vi åt för första gången i år på Kebaba mästaren. Vet inte om jag tycker det är så himla gott längre men det gick att äta. Vi var på onkel en sväng sen på kvällen och där var det massor med snorungar som satt och skrek och tyckte att det var fel på ölen hela tiden. Vad fan, onkel har den billigaste ölen i hela staden och då måste man klaga på den??? Fattar inte, men men dom gick efter ett tag. Sen var det bara hem och lägga sig i sängen och det var skönt. Somnade som en stock. Idag ska vi bara ta det lungt. Ska se Robinson reprisen och äta rester som vi har i frysen. Så det blir en riktig Söndag idag:)

PuSs

/Sanna
Just nu sitter man här mätt och belåten. Min Carl gjorde mat idag och det var extremt gott. Tror han har lärt sig ett och annat av mig andå;). Vi är hund och kattvakt åt min syster Martina och hennes man Pecka som just nu är i Helsingborg. Så vi är inte hemma denna helg heller. Känns lite att man inte sover i sin egen säng så det kommer bli extremt skönt när man kommer hem på söndag. Idag har vi gått ut till Calles mamma ute i Jenny. Åt lite frukost/lunch där. Vet inte riktigt hur man ska förklara eftersom vi gick upp väldigt tidigt idag. Tror man kan kalla det lunch. Bamse avgudade Lena(Calles mamma) eftersom hon mutade honom med hundgodis. Han blev bortskämd kan man säga. Men det var riktigt skönt att vandra i det fina vädret som har varit idag. Vi gick tillbaka hem också för att vara extra nyttiga. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mer. Vi tog en kaffe ute och pratade om ditten och datten. Det var ganska skönt. När man verkligen vet att man kan prata med varandra utan att det blir några konsekvenser. Just nu sitter vi i soffan och kollar runt lite vad som finns på tvn. Ska se en film som börjar kl nio. Då blir det chips och Cola. Hoppas alla har haft en lika underbar dag som jag har haft:)

PuSs

/Sanna
Fast det är ju ingen dagbok men ändå. Våran dator har gått sönder så har inte riktigt kunnat skriva. (Dålig svenska jag vet.) Men just nu sitter jag hemma hos Calles syster Elin så tänkte skriva lite kort. Calle och Match ska laga den ikväll så det är därför vi är här. Just nu händer det inte för mycket utan jag tar en dag i taget. Var på möte igår så nu hoppas jag att jag kommer in på utbildningen jag vill gå. Även om min familj inte håller med mig tycker jag det är en bra start för livet. Just nu har jag ingen om vad jag vill bli eller vill göra i framtiden. Så ska gå en kort yrkesförberedande kurs och börja jobba lite tänkte jag. Med min utbildning får man inget jobb så man måste ju börja någonstans. Har målat om våran hall också men tyckte inte att det blev så bra. Det blev lite väll randigt. Så ska köpa ny färg och måla om så den inte är randig då. Tror det blir snyggare, men men man måste ju testa sig fram.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

PuSs

/Sanna
Nu är det nästan hel vecka sedan jag skrev sist. Men jag har verkligen inte haft tid och ork. Går lite upp och ner sådär precis som mitt blodtryck, familj, vänner och förhållandet. Det går upp och ner hela tiden. Ibland är det väldigt jobbig, men ibland kan det vara rikigt skönt. Beror på vad det är. Snart är det påsk, men det känns inte så himla påskigt. Visst har jag pyntat och så men det känns verkligen inte. Det känns som om julen just har varit och man har väll inte rikigt hämtat andan från den. Men men ägg blir det och massor med godis hoppas jag. Påskägg är aldrig fel. Just nu är Calle och jag väldigt ensamma. Och då menar jag verkligen väldigt ensamma. Vi umgås bara med varndra och vi har väll bara oss själva att skylla. Men bara för det behöver inte folk vara så himla långsinta och tjuriga. SKÄRP ER det finns faktiskt viktigare saker i världen än att gå och vara osams. Men men jag hoppas det ordnar sig. Jag ber i alla fall om ursäkt.

Den 29 Maj åker jag, Syster Sofie, mamma och Lillebror Gabriel till Kreta. Ska bli himla kul. Har aldrig varit utomlands och jag har aldrig flygit flygplan så vi får se hur det går. Jag har redan gjort en packningslista i mitt huvud. Vad jag ska ha med mig och så. Så jag har framförhållning fast det är åtta veckor kvar. Bara det kunde gå lite snabbare. Har fått tips om att jag ska sola solarie två till tre gånger i veckan, ca fem min, för att förbygga mina soleksem. Så jag inte får lika mycket soleksem som här i Sverige. Kan ju tänka mig att det blir ännu värre nere på Grekland. Så jag får nog göra det.
Ska snart gå och lägga mig och drömma mig bort men först ska jag läsa lite ur Mardrömmar av Stephen King. As bra bok fast det handlar dock om ett flygplan som blir ett spökplan så kanske inte så smart att läsa. Men den är bra.

PuSs och Godnatt

/Sanna
Nu ska jag ut så det så. Orkar inte sitta inne längre när det är så gosigt ute. Ska grilla sedan hemma hos min syster yster och det ska bli nice. JAG VILL HA ÄNNU MERA SOMMAR!!!!!!

PuSs

/Sanna

Idag har jag bara varit ute ocg fyfan vad skönt det har varit. Känns verkligen som om det börjar bli vår nu. Det känns verkligen som man bara vill dra ihop alla tejer och fika och bara ligga och dra i det varma väder. Lite vin kanske men det är ju drömmar. Synd. Känns som att alla vänner har verkligen kommit ifrån varandra och jag hoppas det blir bättre när det varma vädret kommer. Träffade Erika och Storken igår. Vi satt på kafe kannan och bara snackade skit det var skönt. För man kan inte diskutera allt med den man lever med. Det går inte. Men det var rikigt trevligt. Bara så synd att man har kommit ifårn dom man umgicks med på gymnasiet. En tid hade vi riktigt trevligt. Sen var det jag som fuckade upp allt så egentligen var allt mitt fel men men känns inte som om det går att ordna nu eftersom det är en sån lång tid sedan. Det är bara att våga ta kontakt men jag vet inte hur man ska börja. Det är svårt. Väldigt svårt. Men jag tror dom har det bättre utan mig så det är bara jag som mår dåligt av det. Så jag har bara mig själv att skylla. Nog om det. Vet inte ens om dom läser min blogg så vet inte varför jag skriver det här?

Imorrn hoppas jag på lika fint väder och fika som det har varit idag.
Hinner inte skriva mer för Jossan ska ringa snart.

PuSs

/Sanna