Oj nu har jag visst inte skrivit igen på länge. Men det har inte gått ett halvår än i alla fall:P
Idag har det inte hänt mycket alls.
Vi hade ställt klockan på sju för att vi skulle tvätta, men jag var så himla trött så när klockan ringde stängde jag bara av den. Kvart över åtta vaknade Calle så då gick vi i alla fall ner och tvättade. Det var behövligt kan jag säga. Man tänker inte att man använder så himla mycket kläder på en vecka, men tro mig det gör man.
Jag är ju inte den bästa på att byta outfit. Just nu har jag fastnat för Ginatricot linnen med en kofta över, leggings och vinterstövlar. Jag tänker på vad jag ska klä mig i sen? Det ordnar sig nog. Försöker att gå ner i vikt så kanske kommer i ett par gamla byxor snart. Vi får väll hoppas. Har tränat tre ggr denna vecka. PÅ RAD. Fatta vad trött jag är på träning nu. Det suger verkligen. I alla fall när man tränar tidigt på morgonen och det är bara gamla där. Nu menar jag gamla som i väldigt gamla. Dom går med sina rullatorer och det tar 40 min för dom på en maskin. Att göra tre set på en maskin tar kanske..hmm...3 min för mig. Snacka om att man blir irreterad när man ska försöka träna relativt snabbt för det finns andra saker att göra på dagen än att träna. Men icke sa nicke på TR i alla fall. Gå inte tidigt och träna. Det tar bara tid.

Okej får se...vart var jag.... vad jag mer har gjort idag. Jag har faktiskt pluggat idag. Har prov i branch och produkt kunskap i morgon och jag tror att jag har läst på ganska bra. Tror jag förstår allt. Men ni som känner mig, jag kan lätt missuppfatta grejer och när man ska lära sig nya saker är inte det helt okej. Det fuckar upp i hjärnan kan jag lova. Från att vara helt säker på en sak, så säker att man kan debatiera om det till att bli nedslagen och det man tror man har lärt sig stämmer inte alls. Inte kul när man ska göra prov. Därför har jag kommit på ett bra sätt så jag inte misuppfattar grejer. Jag pratar med katten. Ja, jag förläser för Pär. Han älskar det och jag lär mig mer. Kan inte bli bättre. Han ligger på min mage, tittar på mig och jag förläser, tittar noga på honom så att jag vet att han förstår. Bra sätt. Jag vet att han bara är en katt och inte förstår ett dyft vad jag pratar om. Men kalla mig inte idiot bara för det. Vi får väll se hur bra ifrån mig jag gör provet och sen kan ni äta upp det där ni sitter och tänker om mig just nu.

Vad har hänt mer? Jag kommer faktiskt inte på något vikitgt. Jo en stor grej kan jag säga. Calle har förbjudit mig att dricka cola för han tror att det är Colan som gör att jag går upp i vikt. Hur kan man vara så dum. Jag vet ju att det stämmer, men hur ska jag klara mig utan denna kalla, sockriga, läskande, och himla god dryck??? Jag dricker förfan en liter om dan. Åh gud. Jag har inte druckit någon Cola idag. Trots att det står 2 liter ute på balkongen. Jag vill inte gå ut dit. Åhhh ge mig min magiska dryck tillbaka. Hmm....det är kanske den som gör att jag inte kan sova om nätterna när jag tänker efter. Kan man dricka så mycket Cola så att man inte somnar? I så fall har jag stora problem. Nog om Cola blir bara mer sugen nu.

Snart kommer min Babbie hem och då ska vi bort till Johan för att titta på ishockey och jag har gjort fetaostsallad som vi ska ha med oss. Himla gott. Hoppas han kommer snart för jag saknar honom

Ha en underbar kväll för det tänker jag ha.

PuSs

P.s. Pär blir ett halvår idag, han fick en hel burk tonfisk av  mig. Det gillade han. D.s

Åh lördag idag. Så himla skönt. Fast vaknade dock vid 7 i morse men det gjorde ingeting, då fick jag mysa lite med båda mina älsklingar idag. Jag var lite ambitiös och bakade scones på morgonen. Det var gott, men man äter alltid för mycket när man bakar scones.
Idag ska jag ha en mysdag hela dagen. Först ska jag träffa Erika och gå lite på stan, sen ska jag hem till min syster och hämta mitt vin, och sen hem för att göra potatisgratäng tills calle kommer hem. Och efter det ska jag på fest till min klasskamrat Michelle. Det ska bli trevligt. Har inte festat på jag vet inte hur länge. Så jag tänkte bli kanonfull.
Kul va!!!! Ska försöka ha med mig kameran.

Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

”Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp
Och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va”
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste, Hörde musik
Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod
På den trasiga mattan bredvid okända skor

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?
Toaletten duschen, Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall naken och våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten
Somnar nollsju vaknar igen på natten

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag ska bli en vampyr och suga och spy ikväll:) Sitter och lyssnar på denna låt just nu och man blir så pepp. Fattar inte varför för sångaren är ju inte speciellt snygg:/ Konstigt.

Det känns lite jobbigt att klockan bara är halv tio just nu och jag vet inte om Erika har vaknat än, vågar inte ringa.
Hoppas hon hör av sig snart i alla fall. Om hon inte gör det får jag väll börja plugga lite. Får huvudvärk så fort jag tänker på det. Får alltid migränanfall när jag känner mig stressad. Hade det genom hela högstadiet och gymnasiet. Så drygt. Men idag ska jag inte stressa, bara ta det lungt. Om jag hade ett badkar skulle jag ligga i det just nu. Men det har vi ju inte. Synd.

Nej jag ska väll göra något nyttigt nu
Ha en bra dag!

PuSs

Idag har det varit full fart och jag har knappt träffat calle alls. Synd. Men det kanske är bra att vi är ifrån varandra lite. Han ska nämligen till Johan ikväll och kolla på ishockey så jag hoppas Jeey svarar på mitt sms snart och vill umgås med mig. Men det tror jag.

Skulle egentligen ha tvättat idag men min kära mor ringde och sa att hon skulle till sjukhuset och ta prover. Jag tyckte hon lät lite orolig så calle fick ta tvätten och jag följde med mamma. Men det var ju inte så farligt:)
Sedan gick vi lite på stan och jag shoppade ingeting faktiskt. Jo lite smycken till naglarna så nu är dom jättefina tycker jag i alla fall. Ska lägga in en bild så ni får se.
Ikväll är det Step Up som gäller. Eller ikväll nu snart vid fem sen ska jag hem och plugga och som sagt träffa Jeey tror jag.
Mamma sa att jag hade en massa "skit" hemma hos henne och jag förstår inte vad hon menar för allt är ju här. Men det är väll något litet jag har glömt.
Min katt har inte ätit på ett tag för vi byte mat men jag köpte det som han brukar äta och nu ligger han ch sover mätt och belåten i soffan.
Jag tror inte jag blir trött på träningen utan det är bara skönt för då vet man att man rör på sig. När jag gick gymnasiet så dansade vi 12 timmar per vecka och det är bara skönt att komma in i det igen. Hoppas jag blir sådär snygg och smärt som jag var då. Fy vad snygg jag var. Ursäkta men jag tyckte faktiskt. Får väll älska mig själv lite i alla fall.
Åh jag vet inte vad jag ska skriva mer, har en uppsas till imorgon och det suger väll lite. Ska gå och ta hand om tvätten snart så man inte behöver tänka er på den i alla fall.

Nej skriver sen

PuSs



Nails left hand



Nails right hand
Hej hallå bloggen, bara en liten fråga, hur många läser min blogg?? Lixom jag undrar om det är jag som går in på min EGEN sida 100 ggr per dag eller om det verkigen finns några där ute som läser min blogg. Skulle vara kul att veta!! Skicka ett inlägg till mig vetja, så kan jag ta min egen ställning sen.

Kan säga att jag är ganska slut i huvet idag efter allt plugg. Orkar snart inte mer, det känns att ju mer jag presterar desto mindre resultat visar det. Fattar inte hur det där funkark, men men det går inte så himla bra för mig just nu om jag säger så.

Calle vii gå och lägga sig och han får väll göra det klockan tio om han vill, men det ska inte jag. Då får jag ju ingen sovmorgon i morgon och det vill jag ha eftersom jag är ledig. Idag har jag också varit duktig och tränat. Plus poöng till mig. Jag tycker det är lite piinnigt och gå och träna själv, men jag tror det gick bra. Hoppas jag iaf!

Nej nu ska man kanske plugga lite till sen ska jag nog sova.

Puss och godnatt

Nu har jag inte skrivit igen på länge, men kan säga att jag inte har suttit vid datorn på ett bra tag. Nu sitter jag i skolan och försöker att plugga. Går väll inte sådär jättebra kan jag väll säga. Ganska svårt ämne tycker jag i alla fall och jag föstår ingeting. Tråkigt.

Har börjat träna nu och kan säga att det känns. Fyfan vilken träningsvärk jag har, men det är bara skönt. Bara jag slipper gå trappor. Lite svårt att undvika när jag bor på andra våningen. Tar minst tio min att komma upp. Om man vill vara fin får man lida pin. Så sant som det är sagt.
Idag är det inte så mycket som händer utan jag ska plugga nu sen efter skolan blir det hem, ta på sig träningskläderna och gå och träna. Sen ligger jag nog ner hela kvällen sen. Men det gör inget.

På fredag ska jag till Fredrika på sexparty. Ska bli kul att umgås med lite tejer och bara fnissa lite. Jag ska inte dricka något på fredag för på lördag ska jag hem till Michelle på lite fest. Det ska också bli kul.

Känner inte att jag har något mer att skriva. Slänger nog in ett inlägg senare.

PuSs
Klockan 14:00 öppnar dom jävlarna. Orka vänta.

PuSs
Hej hej bloggen!

Jag känner mig lite rastlös idag, kan bero på att det är söndag och gud/jesus har sagt åt oss att vila på denna dagen.
Så fan heller!!! Orka det. Hade kunnat gjort det om jag hade festat hela lördags natten, men det gjorde jag inte.
Vi gick och la oss elva. Kalla oss inte gamla bara trötta. Lite lillgamla kanske.
Vi var ialla fall nere på stan en sväng igår och det var ganska trevligt. Först var vi på systemet och sen  gick vi och satte oss på Mcdinalds. Det var mysigt att titta på alla andra människor som sprang där ute i spöregnet. Hhaha
Jag var varm, men inte lika glad över att jag snart skulle också gå ut. Hmmm blöt.

När vi skulle ta bussen hem ville Calle bara köpa en tidning, så jag och Kim väntade utanför för jag rökte.
Samtidigt som vi kommer tid och ställer oss där står det ett litet snorungegäng där. Ni vet såna som är översminkade och hänger med killar som ser ut som dvärgar. I alla fall så stod vi och lyssnade på deras konversation och glodde sådär överlägset på dom som man kan göra. Samtale gick ut på att en av dvärgkillarna hackade på dom här översminakde tjejerna som ser ut som små stickor. Konversationen gick ut på att dvärgkillen tyckte tjejerna var för tjocka. Men tjena hur gamla var dom? 14?
Jag rökte min cigg och tänkte inte mer på det när en anna dvärgkille kommer fram och frågar om han får en cigg.
Konversatonen lyder sen:
(jag)- nej tack
(dvärgkillen)- me asså jag lovar jag är över 18
(jag)- gå in och köp cigg själv då
(dvärgkillen) - ja lovar asså, har du sett inlåst? jag är en av dom asså.
(jag) - jo men dom är fortfarande inte 18 dom som är med där, dom är 16
(dvärkillen) - okej jag svär jag är 93, men snälla asså, du får två snus jag har inte rökt på hela dan
(jag) - jag snusar inte och nej jag tänker inte ge dig en cigg
Sen drog dom därifrån, snacka om desperat bara för att få en cigg. Okej jag var väll ganska desperat när jag var 16 också, men hallå, Sanna hade kontaker.

Vi kom hem i alla fall, vi åkte buss. Skönt. Om det inte var för den läskiga gubben som glodde på mig hela tiden och den skrikade ungen som bara ville att bussen skulle köra hela tiden. Annars var det rätt mysigt.
Soffläge var det sen för jag var så himla trött. Calle drog till Tjympas och kollade på fotboll och jag kollade på Lipstick Jungle och sen var det duschläge. Det var skönt och jag blev en anning piggare. Började fixa maten och gjorde mig snygg och fin, för jag trodde jag skulle ut och svänga mina lurviga denna sköna afton. Men så blev det inte. Vi åt mat, tjafsade lite om vad vi skulle göra. Det slutade med att Calle satte sig vid datorn och tittade klart på Nitro Cirkus och jag pluggade. Hut tråkigt låter inte det en lördagskväll, men men jag fick saker gjorda i alla fall istället för att få levern mer förstörd. Som sagt det blev en tidig kväll. Skönt.

Idag har jag faktiskt ingen plan, det suger. Tänkte se om TR har öppet så jag kan köpa ett träningskort. Är trött på min kropp nu, så hårda tag nu Sanna. Jag är nöjd med hela min kropp. Jag har kurvor. Det enda som stör mig är min mage. Den är jobbig. Så fort jag har ätit något ser det ut som jag är gravid. Jobbigt och tråkigt för det är jag inte. Men det ska bli ändring på det. Bara inte min rumpa och mina bröst försvinner. Då blir jag förstörd.
Men med rätt träning så ska jag nog bli av med min mage.

Nej det kanske är dags för lite nytta. Aaa just det. Ska på hockey sen, det blir nice. Stå och frysa lite, äta lite korv och skrika av sig lite. Nice.

Hörs

PuSs
Åh seg dag idag. Det blev lite fest igår i alla fall.
Jag var inte så himla full men man blir ju seg dagen efter. Idag blir det inget i alla fall. Jag blir en saftpirat idag.
Nej det var väldigt kul igår och jag har nog inte skrattat så m ycket på länge. Det var en skön stämning.
Tills Tyko och Tjympas skulle vara då snäll och bygga ett torn av alla ölburkar. Inte bara en gång utan tre.
Hela köket full av öl, heja. Får bli att städa idag, sen, någon gång. Jobbigt.
Vi ska visst ner på stan nu, Calle ska visst gå på systemet. Men kan bli skönt att komma ut lite så man blir lite piggare. Om man nu kan bli det. Får väll såna där besvär ikväll istället.

Har inte så mycket att skriva just nu, så lägger in lite bilder från gårdagen.

PuSs



Tjympas



Jag,(mongo), Kim, Calle och Hampus.



Calle, Jeey, Kim, Tyko och Thessa.

Killarna blev inte nöjda med bilden, så fick ta en ny.
Döm själva!!!

Hej hej!
vart lite hastigt och lustigt inlägg igår kände jag, men jag hoppas ni förstod vad jag mena?!
Jag köpte faktiskt en sak till igår, kag köpte Per Mobergs kockbok till Calle. Inslagen och allt.

Idag gick man då upp vid sju och slängde in tvätten, Calle tog hand om resten snäll som han var medans jag åkte till skolan. Fick tillbaka mitt prov idag och ja, det gick väll inte som jag hade hoppatsl. Jag fick mig en liten tankeställare och tänkte på att jag gör faktiskt detta för min egen skull. Så jag  måste verkligen satsa nu. Så satt i skolan och pluggade en timme och sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Jo jag har fikat med Erika såklart. Det var skönt att få prata av sig lite och jag tror hon tyckte desamma. Det var härligt att se henne iallafall.
Sen när jag kom hem så satt calle och Tyko här hemma och tog. Klockan Fyra. Hmmm.
Jag fixade mina naglar sen gjorde vi mat. Nachotallrik. Skitgott.

Nu har jag pluggat klart och det känns skönt. Så nu ska jag faktiskt ta mig en cider jag med;)
Gott ska det bli. Har inte så himla mycket planerat i helgen. Tar en dag i taget. Jo det blir Ishockey på söndag, det ska bli kul. Hoppas dom vinner denna match med.

Nej kanske skriver något senare, annars slänger jag in något i morgon.

PuSs



Dom som är här just nu, Calle, Tjympas, Tyko och Hampus. Och så jag såklart men jag tog ju kortet!!!
Och sen ska man upp innan sju imorgon för att tvätta. I know, life sucks sometimes. Vill bara skjuta mig i huvet och sova ut ett tag.

Anyway, det blev ingen städning, orkade inte med det. Det blev en mysig inne kväll istället med PlayaDeSol. Det har spöregnat ute hela dagen så det var soffläge som gällde. (Vi var och köpte godis också dom syndearna som vi är).
Träffade min syster lite snabbt på stan för det var Ladies Night. Typ massor med rabbater överallt och stresade tejer/damer/tanter som bara springer omkring. Jobbigt var det.
Vi var på InterSport för jag ville ha mig ett par nya träningsbyxor. Jag kollar ut ett par, jag köper dom, vad händer?
Jo det pipper som fan när jag ska gå ut. Och hela affären vänder sig om. Fyfan vad pinsamt. Dom kollade påsen och det var inget fel på den. Martina gick igenom, pepp inget, jag gick igenom, pepp som fan igen. Jag fick visa min väska och dom frågade ganska strängt om jag hade varit någonannanstans. Men nej detta var det första jag köpte. Jag fick gå in i omklädninsrummet igen och klä av mig allting. En av personalen stod utanför. Det visade ssig till slut att en sån här klisterlapp med larm på hade fastnat på mina trosor. Snacka om pinsamt. Fast egentligen vet jag inte om det är det eftersom alla trodde att jag hade snott något, men det hade jag ju inte och det visste jag inte. Så undra vem som det är mest pinsamt om. Nej det var verkligen inte kul.

Nej måste sova.

PuSs


Okej nu på riktigt ska jag försöka uppdatera min blogg lite oftare. Har tyvärr inte funnits tid coh jag har glömt bort den helt enkelt.

Fick en kommentar den 12 septmeber där "någon" frågade mig om jag var gravid, och nej det är jag verkligen inte. Man kan göra ultraljud och titta på andra saker. Jag och Calle har inte haft tanken på att skaffa barn just nu, utan det blir senare i våra liv. Om vi skaffade ett barn skulle vi inte ha tid till varandra längre. Jag går i skolan och Calle jobbar redan till halv sju, halv åtta om kvällarna. Så redan nu finns det ingen tid!

Vi har skaffat en katt så det är väll min lilla bebis just nu och det räcker gott och väll när man känner sig ensam.



Han är skitsöt.....när han sover.

Jag och Calle har varit vrålförkylda hela veckan nu och det är verkligen inte kul att vara det bägge två. Vi trodde ett tag att vi hade fått baconsnuvan  men idag är det bätter för oss båda, så det är ganska skönt. Jag förstår varför Calle är bättre i alla fall. "Whiskey får man ta när man är sjuk" löd hans ordspråk igår. Och ja det verkade ju funka så varför inte. Men det luktade sprit i hela vardagsrummet och whiskey luktar inte speciellt gott.

Jag pluggar för fullt just nu, har harft två tentor, två prov och massa med inlämningsuppgifter bara på dom här några veckorna och något säger mig att det kommer bli värre. Igår hade vi prov i Företagsekonomi och jag verkligen vrålpluggade innan det. Och det hade jag inte behövt för provet var väldigt lätt. Jag vet inte om man får säga så om prov egentligen? Det känns lite konstigt men så var det i alla fall.

Nu ska jag göra något så kul som att städa, vet att det inte är det roligaste men jag hinner bara på torsdagar för då är jag ledig.

PuSs

"saknar"