Uppe med tuppen idag med, men fick inte datorn förrens nu. Calle har suttit här sen vi åt frukost.
Dagen började med en fråga idag som kom från Calle "Får jag spela Wiiii?" Och vad ska man säga när man är dödstrött. Så han började spela och jag låg och kollade på. Ni vet när man ligger och kollar på någon som spelar och man blir grymt irreterad när man inte för göra det själv och den andra personen gör fel hela tiden. Nej jag kan verkligen inte titta på när någon annan spelar. Så jag gick och gjorde kaffe istället. Och nu ska han spela igen. Grymt irreterad. Han är så jävla trög så det är inte sant.Som när han spänner fast sig i dosan när han kör Wii och han glömmer bort att han är fast, så när han ska lägga ifrån sig dosan får han med sig den igen och när han ska klia sig i pannan får han dosan rätt i pannan. Det är så jävla roligt att titta på. Han gör så varje gång:P Så jävla söt..
 Igår var vi på hockey. VIK mot Mjölby. Kul match men vi förlorade. Brukar aldrig gå på hockey men igår var det gratis så slängde ju inte ut några pengar i alla fall. Jo på korv och Cola men det gills inte. Vi stod upp vilket vi aldrig brukar göra men det var kul. Mamsen följde med och Martina och Pecka var där. Det var kul. Efter det åkte vi hem och jag och Calle var ensamma för en gångs skulle så vi åt lite glass och kolade på Dirty Sexy Money. Älskar den serien. Det är så mycket intriger hela tiden, så sjukt skönt. Tänk om det skulle vara så för oss, då skulle jag aldrig orka leva. Ha sex hit och dit och gå bakom ryggen på alla och göra konstiga affärer hela tiden. Nej det är inget liv för mig, men det är kul att titta på.
Var på Arbetsfömedlingen igår och ja, dom har väll inget att säga egentligen. Fattar inte varför jag går dit? Får inte ut något av det och det känns som om man inte får någon hjälp i alla fall. Fattar inte ens varför det finns. Det är väll bra för dom som kan gå på A-kassa och Alfa-kassa, men då måste man antigen ha jobbat en viss tid eller ha åldern inne. Vilket jag inte har. Något av dom. Så jag får vara utan pengar ett tag till. För vad är oddsen att jag ska få ett jobb?
Har inte utbildat mig till något speciellt och jag har bara haft ett sommarjobb så jag har ingen tidigare erfarenhet. Det suger verkligen att man inte tänkte sig för innan. Men det är så det är.
Idag blir det lite stan med äsklingen, det är enda man kan göra här i Västervik. Vi ska sätta in lite pengar och gå runt lite. Sen ska jag träffa Lina den Fina och prata, det ska bli kul. Vi kunde bara träffas i en timme, men på en timme hinner man mycket på. Nej nu ska jag gå och sätta på mig ett pra byxor och se på när Calle spelar. Han dog nu föresten HAHAHAHAHAHAHAH.


Calle spelar Wiiii:P


/Sanna
....och jag började dagen med värsta magknipet. Hatar att ha ont i magen. Det är det värsta som finns. Idag har det inte hänt något speciellt faktiskt. Har varit på staden en sväng med Calle. Sen bar det hem till mamma för lite mat. Käkade och pratade lite med henne. Eller det var mest hon som pratade, men ändå. Kom hem nyss med världens huvudvärk. Hatar att ha det oxå. Var hos Johan nyss men dom  skulle se något som jag inte ville se så jag gick hem. Baben är kvar men han kommer väll snart. Det är faktiskt inte så kul att sitta hemma själv, men det går.
Idag har jag tänkt väldigt mycket på mormor. Mamma och jag pratade lite om henne idag. Det är så himla skönt att hon fick vara med på min bal och min student. På balen var hon så himla söt med sin lilla gula keps. Och hon tittade tårögd på mig. På studenten hade hon fått permis från sjukhuset så hon kunde vara med då. Hon var inte med när jag sprang ut men hon var där när jag kom hem. Det var sista gången mormor var med på någon högtid. Sen sjunknade hon in i sin cancer. Kommer så väll ihåg morfars samtal den 3 september. Vi hade min systers möhippa då och, ja kvällen blev väll inte så bra som vi alla hade hoppats. Jag saknar henne enormt och även om hon inte är här så är hon här. Jag är glad för den tiden hon var med oss och det är den jag kommer att tänka på.........

/Sanna
Det är måndag och en ny vecka. Vad ska jag hitta på denna vecka då? Allt känns som en dröm hela tiden. Som om jag går i en dvala och bara väntar på att något sska hända. Men ingeting kommer att hända om jag imte gör det själv. Skulle gärna backa åren ett tag till. Där det inte finns några bekymmer. Man fick sina pengar i slutet av månaden, behövde inte betala mat eller hyra och alla pengar gick till utelivet. Det skulle jag vilja ha igen. Det suger att växa upp och börja ta ansvar. Känner att jag inte är mogen för det än. Vill inte klippa av navelsträngen än. Vill bli omhändertagen ett litet tag till. Men som verkligheten är måste jag börja ta mitt ansvar och börja förstå att världen är inte så bra som jag trodde. Måste skaffa ett jobb, ett som jag kanske inte gillar, men jag måste ju försöka om jag vill leva. Jag vill leva det enkla livet. Göra saker som jag tycker om hela tiden. Jag skulle, om jag får vara ärlig, bli hemmafru. Det skulle passa mig alldeles utmärkt. Jag älskar att pyssla med olika saker. Tro det eller ej men jag tycker faktiskt det är roligt att städa. Det är så himla skönt när det är rent överallt. Jag älskar att göra min man nöjd och jag älskar att pyssla om honom. Det skulle jag kunna leva med. Att ta hand om hemmet och min man i all evighet. Men här i Sverige går inte det. Båda måste jobba om man ska kunna leva. Om man ska kunna una sig något. Så det med hemmafru får jag nog glömma bort för det kommer aldrig bli en verklighet för mig, men det skulle vara härligt:)

Idag har jag inte gjort mycket alls. Visst, jag har diskat, plockat ordning och städat hela lägenheten. Sen vart det soffan med Hem till gården. Sen hade jag faktiskt så himla tråkigt att jag gick ner till Calles jobb och satt där en timme med en tidning framför mig och en kaffe i handen. Och  nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Ska väll börja med maten snart men det tar ju bara en timme. Ska faktiskt bjuda Johan på mat idag

Det jag saknar mest av allt är alla kompisar jag hade för ca ett år sen. När vi var hela gänget. Vi behövde inte bry oss om något förutom om varandra. Det var så skönt att slippa allt ansvar att man till och med glömde bort skolan. Men nu är alla försvunna? Alla, vart är ni? En del har skaffat förhållanden, en del orkar bara inte, och en är i lumpen. Jag saknar er.
Men men, nu är man vuxen. Då har man inte tid med barnlekar.

Nej, nu ska jag skala potatis.
Puss

/Sanna



Ge mig sommar!!!!!
Fan jag mår skit. Förstår inte att man måste dricka så jävla mycket nere på kroggen??

Kvällen börjde bra med att Lina och Jossan kom hit först. Dom spelade Wii och jag sprang omkring och gjorde i ordning mig. Sen kom Thilly Billy och vi grattade henne och jag och Thilly började smutta på vårat vin. Köpte ett jätte gott vin som smakar som  saft. Den låg bara på 8,5% vilket var bra eftersom jag inte hade tänkt att bli så full. Vad fel jag hade.
Thilly hade bjudit hit några grabbar som  kom och vi körde ett väldigt kul ölspel som hette 21. Många missförstånd där men det var kul. Älsklingen och Tyke kom oxå och det var nice att festa med Calle lite. Grabbarna hade med sig mintu som Lina nästan hällde i sig och blev kanonfull. Hon fick åka taxi hem.
Förlåt gumman att jag skriver detta men det var faktiskt lite roligt.
Efter mycket om och men kom ner til stan där vi hamnade på Morella. Möte upp Erika där. Träffade lite kompisar och jag fick drink efter drink och där spårrade det ur. Jag blev kanonfull.
Ni vet, jag var fortfarande i medvetandet men allting bara snurrade och det var skitjobbigt. Mötte upp Älsklingen vid Frappe och vi fick skjuts hem av  Viktor. Hade nog varit bätter att gå hem.
Väll hemma träffade  jag en mycket go vän, nämligen toaletten. Jag vet inte hur många gånger jag sprang ut och in där men jag kunde verkligen inte lägga mig ner och sova hur mycket jag än ville. Efter en timme ca bytte jag och Calle sida i sängen och då kunde jag i alla fall stänga ögonen.
Vaknade vid halv tio idag och jag mådde bara skit. Så här dåligt har jag inte mått på länge. Jag är så himla slut i hela kroppen. Calles pappa kom hit vid tolv och då hade jag hunnit att städa och torka golven. Som tur var, eftersom nästan hela golvet var täkt av öl. Dom stannade här en timme ca och sen åkta jag, Calle och Johan och handlade. Johan ska nämligen göra mat till oss ikväll så det blir revbensspjäll. Så jävla gott plus att jag slipper att laga mat.
Just nu är jag ensam hemma, ska sätta på en film och kryppa ner i sängen och bara vila. Känns som om jag behöver det. Pratade med mamsen nyss och det hade visst varit ett jävla liv i hennes trapphus oxå. Stackars mamma som skulle börja jobba vid sju idag, men det hade visst gått bra.
Nej nu kallar sängen.
Puss på er alla!!

/Sanna
Åh gud vad skönt att gå upp tidigt. Jag tror en del inte uppskatar att gå upp halv åtta som jag gör. Man kan ta de lungt hela morgonen och bara få tänka på sig själv. Så himla skönt. Snart ska jag hoppa in i dushcen och sen ska jag träffa mamsen på stan. Vi ska gå och luncha sen ska jag hitta present till Elin som fyllde 19 år igår. (Åh åren går så fort, får lite panik faktiskt.) Sen ska jag gå och fixa mina naglar lite. Är så himla trött på dom. Ska försöka att hitta ett par stövlat oxå. Har inga och känner lite behov efter det. Måste köpa hårfärg oxå för mitt hår är råttfärgat just nu. Har färgat det så mycket så jag kommer aldrig få tillbaka mitt blonda hår tråkigt nog. 
Fasen vad grejer jag ska köpa!!!! Tänkte faktiskt hitta lite nya kläder på slutrean oxå men kräsen som jag är få man se sen.
Ikväll ska vi ha lite tjejfest hemma hos mig för Elin. Vi blir ett par tjejer som ska mysa och dricka lite vin. Kanske spela SingStar om min lillebror är snäll och lånar ut det. Annars är det bara mysigt att umågs:)
Min älskling är lite skeptiskt med att jag ska ha fest eftersom dom brukar alltid bli så vilda när jag har det. Så får lugna ner tjejerna lite. Sen kommer Calles pappa hit i morgon förmiddag oxå så det är lite dålig timing på allt. Får se till och inte bli så himla full ikväll. Får äta normalt idag så jag inte är helt tom i magen. 
Nej nu ska jag gå och göra mig snygg och vacker!!!
Hörs senare!

/Sanna



Bara så du vet är du underbar, älskar dig över allt annat!!!!!!


...se ut som någon annan. Jag tycker Christina Aguilera är så jävla snygg och jag kommer aldrig komma att se ut så där eller bli så sexig. Jag är inget annat än söt. Jag skulle oxå vilja vara sexig. Det enda "sexiga" på mig är mina bröst och dom är jag så jävla trött på. Föstår inte vart denna gränsen går mellan att vara sexig och söt??? Kan någon förklara??
Mina kompisar ser underbara ut och när jag tittar på mig själv i spegeln ser jag bara en sophög eller ett tioårigt barn. Jag skulle bara vilja för en enda dag se bra ut, ha rätt kläder och rätt stil. Jag får verkligen aldrig till det. Jag har fasnat vid det här vad som är bekvämt. Jag bara andvänder det som jag har alltid har gjort. En vanlig jävla t-shirt och baggey jeans. Det är helt sjukt att jag ligger så jävla efter i modevärlden.
Men jag ska vara glad över att jag inte har några sjukdomar och jag har alla mina armar och ben på rätt plats. Det kunde faktiskt vara värre än vad det är nu. Men det känns som om jag saknar något och jag vet vad det är. SJÄLVFÖRTROENDE. Vem fan har kommit på det?? Förstår inte att det kan sjunka så långt hos en människa. Att man kan må så dåligt bara för att man inte ser ut som alla kändisar, modeller, ja vad du vill.
 Bara för att man har kurvor får man inte vara med på listan längre?
Bara för man inte är pinnsmal, får man inte vara med då heller?
Jag är inte pinnsmal och jag kommer aldrig att bli det heller. Och jag kommer aldrig bli av med mina kurvor heller. Varför kan jag inte bara acceptera min kropp precis som den är?
Varför måste jag varje gång efter jul totera mig själv genom att inte äta? Varför går jag igenom det när jag vet att jag går upp en tio kg efter sommaren ändå? Det blir alltid såhär och jag är så jävla trött på mig själv och alla andra i min omgivning som ska ge mig sin sympati. Jag behöver det inte. Jag är bara sjuk i huvet, face it.

Det blev ett väldigt långt inlägg om bara mig, men det är så här jag mår just nu och jag måste verkligen få ut det på något sätt. Det är lättare att skriva om det än att prata om det. Jag vet att det är fel, men jag vill verkligen inte besvära andra med mina problem. Alla har det svårt ändå. Jag ska verkligen försöka att få ut min demon som finns i min hjärna just nu.

/Sanna

Idag har jag träffat Lina och Jossan. Det var skönt att träffas vi tre igen eftersom vi inte gjort det så mycket och Jossan har försvunnit lite. Hon berättade varför. Så nu hoppas jag att vi kan ses alla igen så det blir lite som förr. Idag gick jag och Calle ner till stan för han skulle till Frappe. Vi skulle hämta hans cykel som stod hos Johan men det var punka på den. Så vi tänkte gå till Shell och pumpa den men då har dom tagit bort pumpen. Lykos oss som vanligt. Så Calle fick skjutsa mig på min cykel och det gick ju siså där men det var roligt att vi skrattade lite ihop. Vi kom i alla fall välbehållna ner till stan. Vi satt på Frappe en stund och drack kaffe och läste tidningar. Vi blev lite smått hungriga så jag åt en räkmacka. En halv bara för att. Och Älsklingen åt en pizza som Nabil hade gjort. Det var gott. Lina kom och hon åt upp resten av min räkmacka. Calle ville hem och köra Wii Så han tog min cykel och jag, Jossan och Lina gick till donken. Drack en kaffe där men det smaka skit. Fattar inte vad dom gör med kaffet. Drack inte upp det och ja, jag kan väll slänga en tia på det. Lina följde med mig hem och här hemma satt inte Calle vid Wii:et för en gångs skull. Lina ville spela så vi körde lite Blom Blox. Efter det gjorde jag kyckling med ris. Calle älskar ris och jag hatar det men vad gör man inte för den man älskar. Jag åt inte så mycket heller.

Just nu är Grabbarna Grus här och Lina är kvar och så klart spelar dom Wii och alla klagar på att dom har träningsvärk överallt. Om folket hade lyssnat på mig så hade dom inte haft det. Men sen har någon ever lyssnat på mig!!!
Just nu mår jag ganska dåligt eftersom jag har satt i mig två rader av en liten choklad. Det blir minder mat i morgon. Börjar få lite panik nu eftersom mamma vill åka på semester i Mars och du vill jag gärna vara lite mindre än vad jag är nu.
Alla sitter bara och garvar eftersom man har ju lite rolig stil när man kör Wii. Rolig information, eller inte!!!

Idag har min syster i Gbg ringt. Det är alltid så himla roligt och prata med henne eftersom vi är ganska lika. Hon vill att jag snart ska komma till Gbg och jag funderar på att åka nästa helg. Vill gärna träffa Jeey när hon kommer hem nu i helgen. Har inte träffat henne på två veckor så jag undrar hur hon har haft det.

Ja nu vet jag inte rikigt vad jag ska skriva mer förutom  att jag är trött och vill bara sova i egentligen, men man måste vara trevlig mot sina gäster. Så himla tråkigt att vi bara bor i en etta eftersom  då kan jag inte gå och gömma mig någonstans. Skulle vara så himla skönt att få göra det ibland. Men jag tycker våran etta är fin.
Nej puss och gonatt på er alla för nu ska jag lägga mig i soffan.

/Sanna
Idag är det tisdag och jag har hunnit med och gjort ganska mycket idag faktiskt. Först gick jag hela vägen till mamma. Börjar känns mig tjock nu, så nu är det dags och gå ner ett par kilon. Blev jätteblöt när jag gick eftersom det regna så jag tog faktiskt bussen tillbaka. Skulle gå förbi min syster och trodde att bussen gick förbi där. Men icke sa nicke jag fick gå av vid trafikljusen och gå ända upp. Jobbigt. Kom dit och snacckade lite skit som vanligt. Blev två koppar kaffe oxå.
På hemvägen gick jag in på skotten och köpte med mig hem lite potatis och ris. Sånt som behövs i vårat hem. Kommer hem och då sitter det två nördar i soffan som kör Wiii. Jätte Kul. INTE.
Blev köttförsås som Johan gjorde. Jättegod. Tack så mycket Johan.

I söndags så var vi hos Calles moster eftersom dom var på väg till Åland. Jag tvättade fyra maskiner, skönt att bli av med dom. Sen gjorde jag pizzabullar oxå dock med för lite fyllning, men det blev bra ändå. Det var skönt att v ara i ett hus eftersom det är ganska tyst och man hör inte andra.Så himla skönt.
På söndagen blev det jättefrukost med ägg, makrill och räkost. På dagen gjorde vi inget speciellt uatn vi körde mest Wii. Jag hann i alla fall och göra en tacopaj och den vafr jättegod. När vi kom hem på kvällen var det bara att packa in all tvätt och bäda ren sängen. Och eftersom jag är kvinna fick jag göra allt själv. Calle satt vid datorn. Men jag ville inte ha någon hjälp för Calle gör bara fel och då blir jag bara arg. Så det är bäst jag gör det själv. Sen såg jag en jätte bra film på tvn, kommer inte ihåg vad den heter, men den handlade om ett gäng som bara hade sex med varandra, sen blev en i tjejen kär i grannen och då vill hon inte vara med i det här gänget längre. Men hon har svårt att bryta med dom. Så det är en lite framåt och tillbaka film, men den var skitbra. Sen var det bara att sova, det var skönt.

Har börjat med en dålig vana igen och det tycker jag inte om. Men vad ska man göra när man inte tycker om hur man ser ut???!

/Sanna
Jaha då ska man snart tvätta här. Det känns välbehövligt eftersom kläderna nästan klättar ut från tvättkorgen. Ska bli så himla skönt att få lite tvättade kläder. Förstår inte varför dom måste måla om båda tvättstugorna samtidigt? Vart har dom tänkt sig att man ska tvätta när det är stängt en hel vecka? Jag tvättar mer en 1 gång i veckan.
Blir så störd på det bara.

Igår så var vi som sagt hos Johan och det var kul. Min lillebror kom även dit eftersom min mamma skulle gå ut och hon vill inte att min 13 åriga bror ska vara ensam hemma. Lite larvigt tycker jag. Men men det är klart jag ställer upp. Så min lillebror sov på soffan. Hhaha. Tror inte han sov så bra där.

Snart ska vi hem till Calles moster för vi ska vara kattvakt. Dom drar nämligen till Åland. Ska bli skönt att få ett helt his för sig själv. Det är där jag ska tvätta eftersom dom har en ganska stor tvättstuga:P
Sen ska jag baka lite oxå och bara ta det lungt idag. Calle kommer nog vara fast vid sitt Wiii idag med. Han har bränt ut nya spel så, ja han är nog fast där.

Vet inte vad jag ska skriva mer förutom att jag vill ha ett jobb. Ge mig ett.

Puss och Kram

/Sanna
Det är lördag idag och Calle har fått sig ett Wiii, som om jag kommer se honom nu. Han blev galen förut när han inte kunde koppla in det. Och han är ju man så han frågade inte ens mig fast jag vet hur man gör!!! Hahah på honom att det tog tjugo minuter att koppla in det:P

Det har inte hänt så mkt dom här dagarna. I Torsdags var jag, Lina Calle och Tyko och bowlade. Det var kul men jag kan ju inte s0pela så jag kom sist på, jag tror det var 47 poäng och Lina vann med ngt på 20. Snacka om dålig. Sen var jag och Lina hos SandWa en stund för att hämta mitt PlayStation som vi hade på tjejfesten.
Där vart det mycket tjejsnack om både mensvärk och killar. Sånt som vi brukar snacka om. Sen skulle SandWa gå och percia(stavning) sig så jag och Lina gick hemåt till mig igen. Jag blev hungrig och gjorde mig en tonfsk sallad. Det var gott och väldigt nyttigt tycker jag. Känns som om jag bara äter fet mat nu för tiden.
Lina gick hemåt och jag somnde nästan till "Vad blir det för mat?". Älskar det pogramet, tycker han är så söt den där Per Moberg;) Han är så skojig och jag tycker verkligen det är sexigt med män som kan laga mat.

Igår så var jag en sväng på arbetsförmedlingen. Trodde dom hade drop in tider på fredagar, men jag hade fel. Det har dom på måndagar och torsdagar. Så nu vet alla det. Jag bokade iaf ett möte den 28 Januari kl 10:00. Så om jag glömmer bort det, säg till mig. Efter det åkte jag vidare hem till mamma som bjöd på kaffe och fika sen gick vi en runda på stan. Mamma skulle handla på Willys oxå så vi tog bussen överallt kändes det som. När vi kom hem la jag mig direkt i soffan för jag var så himla frysen. Efter två avsnitt av The 70,s Show var det bara att ta på sig och åka hem till Calle. Väll hemma gjorde jag pommes, som vi inte har ätit på evigheter. Det var as gott. Efter en god middag begav vi oss hem mot Johan där dom lagade mat och drack öl. Jag vart så himla godis sugen så jag gick till Skotten och handlade smågodis. Tänkte bara dock på Calle som ville ha lakrits och choklad så jag glömde bort vad jag ville ha. Det blev ingen hit men alla andra dök ner i godisåpsen. Efter tag så spelade vi kort och det var så himla tråkigt. Jag tittade på tvn istället och sen var det bara att gå hem så trött jag var.

Idag var vi hos mamma på kaffe och frukost. Ännu en gång jättegott.  Vi satt mest och snackade skit. Blev lite sur på min lillebror som inte förstår värdet i skolan och hur viktigt det är med bra betyg. Utan  bra betyg kommer han inte in på fotbollsgymnasiet som han vill. Han förstår inte det och blev sur på mig för jag försöker förklara hur det ligger till. Han vet inte ens vad IV är och det är där han kommer hamna om han inte skärper sig. Han kastade nästa sockerskålen på mig så arg han var. Vi åkte därifrån efter det. Jag kan verkligen inte vara sams med min lillebror. Han respekterar varken mamma eller oss andra syskon. Han tror han störst, bäst och vackrast och det hatar jag. När han är med mig själv utan mamma är han världens gulliga unge. Jag önskar han kunde vara det jämt. Han är ju trots allt min lillebror.
Sen när vi kom hem så ringde jag min syster Sofie för Calle ville veta hur det här med Wii funkar. Jag tror vi pratade mer om annat än det:)
Sen åkte Calle iväg för att hämta sitt Wiii och jag satte mig och körde SingStar. Själv. Men det var ganska kul. Sen tog jag mig en ducsh som jag tyckte var vällbehövligt. Skönt. Och sen Calle kom hem har han höllt på med där Wii så det blir väll det resten av kvällen om inget annat kul dyker upp. Ska snart göra lite lunch tror jag.

Säger Lycka Till till Lina som är och spelar bowling

/Sanna




Calle och Tyko



Bowling



Wiiii

 
Gud vad tråkigt att man sa vakna såhär sent. Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Huvudet är segt och jag känner mig mega trött. Hatar att sova länge. Ibland kan det vara skönt, men vad fasen ska jag hitta på nu?
Hatar att jag inte har något att göra. Istället hittar jag på meningslösa projekt som bara blir halvklart ändå.
Hor och häpna, jag saknar skolan. Man hade iaf något att göra då och man hade alltid kompisar omkring sig.
Men istället går jag bara hemma och blir mer irreterad på alla andra men mest på mig själv. Känner mig så misslyckad som inte ens kan hitta ett jobb. Men hur lätt är det i lilla Västervik? Hmm nej nu får jag rycka upp mig. Livet handlar om så mycket mer än att vara nere och tycka synd om sig själv.

I Måndags var jag och Calle hos mamma och hon gjorde hemmagjorda pannbif med potatis och brunsås. Det var underbart gott:) Vi pratade lite allmänt jag och mamma och det är skönt att bara komme hem och pusta ut lite. Calle somnade såklart på soffan så väckte honom säkert tre gånger innan vi skulle äta, men han sa bara "två min till, två min till". Så söt han är.
Efter vi hade ätit och lagt oss tillrätta i soffan hör vi en stor duns på rutan ute i köket. Vi alla undrade va fan vad det. Calle kom fram till att det var en snöboll. Två min senare rusar min lillebror in som säger "Asså mamma, det var inte jag som slängde snöbollen" och började le sådär som han gör när han ljuger. Stackars Gabriel som fick höra det sen av både mamma och Calle. Jag bara skrattade:)
Efter mycket om och men så cyklade vi hem men vi var ju tvugna att svänga förbi Johan först. Där låg Grabbarna Grus pall. Dom hade nyss ätit och kanske ätit lite för mycket. Hahah
När vi kom hem gjorde vi vitlöksbagutter som vi hade köpt på Lidl. När vi tar fram ser Calle att det står 60 procen less fat. Hur goda var dom då från skala ett till tio. Kanske 0,1. Dom var så jävla äkliga. Ska aldrig mer köpa vitlöksbaugetter där.

I går kom Lina den fina hem till mig och vi hade en väldig djup disskution. Det var skönt att ha någon att prata med. Jag tror hon tyckte det med. Efter ett tag kom Calle och Tyko hem och det var stim redan från att dom hade öppnat dörren.
Vi åkte och handlade sen gjorde jag mat. Korvstoganof med ris och jag tror den vart uppskatad. Jag tycker inte om det men dom andra gjorde det. Det är ganska mycket mat som jag inte tycker om.
Lina och jag gick och köpte chips med dip och när vi kom hem skulle dom andra gå till Johan.
Så det var bara jag och Lina hemma. Skönt.
Jag laddade ner den nya filmen med Björn Gustafsson, men det var ju inget nytt precis men den var rolig. Lina gick väll vid nio ungefär. Då gick jag och tog en lång dusch. Det var så himla skönt.
Sen låg jag och Älsklingen och myste i sängen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska ta mig en promenad och se vart benen bär mig. Är så himla trött på att bara gå hemma.

/Sanna
Idag har jag städat. Vuxenpoäng til mig. Vaknade är Calle gick till jobbet vid halv tio. Sen dess har jag hållt igång. Jag har dammat, damsugit och till och med torkat golven. Känner mig väldigt duktig idag. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer. Klockan är ju inte så mycket än. Ska till mamma lite senare idag för hon ska bjuda på middag. Så himla gott. Min mamma kan vara den bästa på att laga mat. Sen är ju hemma bäst:P Har himla ont i örat, måste vara lördagens bestyr.

Igår så var jag, Calle och grabbarna grus och grillade korv. Det var väldigt gott men väldigt kallt. Vi var nämligen på Gränsö eller TheLineiland som Johan säger. Där blåste det lite. Det var två svanar där oxå som inte kunde lämna oss ifred och en del lekte pyromaner, säger inga namn. Men det förstördes sen med snö. Mätta och belåtna med ketchup överallt, begav vi oss hemåt mot Johan. Jag la mig i soffan med två täcken för jag frös så mycket och så klart så somnade jag. När jag vaknade igen, med två fingrar upp i näsan, så blev jag automatiskt bakfull som vanligt. Bllir alltid så.
Blev McDonalds sen på eftermiddagen och jag tryckte i mig en plusmeny plus en liten chesburgare. Fyfan vad fett jag e:P
Senare efter det tog vi ett varv på staden och det var ganska dött. Kan man förstå på en Söndag. Sen var det bara hem och lägga sig i sängen. Gött.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och ner till Frappe en sväng.
Puss på er.



Grillen



Grabbarna Grus + Calle



MördarSvanar



Korv



Glöd



Trött

/Sanna
















I lördgas så var det tjejkväll med singstar på schemat, som ni kanske vet:P
Kvällen började med att Storken kom hit och vi gjorde baconsås med pasta, det var gott, sminkade oss och gjorde oss fina. Fanny kom hnit och vi begav oss mot Sandwa. Där fanns det redan tjejor och vi började dirket med att spela singstar. Det var roligt även om jag inte är lika bra som Sandwa och Thilly. Sen kom oxå Jeey som kommer vara borta ifrån oss ett tag framöver. Hon ska nämligen bli stor och stark borta i Kvarn:P
Efter ett tagla vi ner singstaret och började snurra flaskan. Det var väldigt kul och man fick reda på väldigt många grejer som jag kunde levat med utan. Om ni förstår vad jag menar;)
Efter det begav vi oss neråt staden till Morella. Där var tomt som i graven.
Började ramla in folk vid tolvtiden, men som vanligt ingen jag kände igen.
Vid ett, halv två tiden gick jag, Thilly, Jeey och Alex till Palladuim och där träffade man lite nya ansikten. Det var kul. Vart till och med uppbjuden på en bugg:P
Vi satt bara där uppe för där var det bäst musik. Och alla fannsa där.
Jag och Jeey gick henåt vid tio i tre ungefär och vi hade ett trevligt samtal på vägen hem.
När jag kom hem så levde jag som fan i hallen men Calle vaknade inte. Han vände sig bara om och började snarka igen. En del kan inte vakna även om det är åska och storm ute. Sån är Calle.
Kom väll hem vid halvfyra och somnade direkt. Vaknade sen vid halv nio, nio och då var jag ganska pigg men baksmällan kom sen senare på dagen. Tro mig.

Tack tjejer för en jätte trevlig kväll. Det måste vi göra om:P

/Sanna

Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag ska få umgås med tjejorna sen:) Big smile on that!!!
Sov bort hela dagen idag kändes det som. Sov till tolv sdå tyckte Calle att jag kunde gå upp. Innan hade jag sagt att jag bara vilade som var en stor lögn. Började dagen med att gå till skotten för att köpa frukost som jag trodde att jag skulle äta. Men nej, Calle skulle ha luncg. Så det blev potatismos med köttbullar. Åh gud vad gott det var. Sen vart det lite mys i soffan och sen vidare till Johan. Cyklade sen därifrån till Mamsen. Vi pratade lite och drack kaffe. Mums.
Sen vidare till Bowlinghallen för att heja lite på Storken och Jeey som spelade. Var kanske där en kvart. Förstår mig verkligen inte på bowling. Men dom var jätte duktiga tyckte jag.

Så nu sitter jag ensam hemma sör Calle är på Ishockey. Förstår mig inte på den sporten heller. Ska snart hoppa in i dushen för att förberda mig på kvällens tjejfest. Det ska bli himla roligt.

Snart kommer Storken oxå och då ska vi göra lite mat och sen bege oss till SandWa. Jag hoppas verkligen detta blir en kul kväll nu. Bilder kommer förhoppnings vis i morgon. Och ett litet inlägg:)

Nej nu ska jag gå och snygga till mig lite!!!

/Sanna
Jeey i morgon ska jag dricka Grinchen;)
Hej hej hallå!!!

I torsdag så var jag åter igen påå staden för att hitta något åt Carl, men jag hittade inget så han ska få köpa sig något från mig:) Gick ner till staden för det gick inte att cykla igår. Det var snöstorm. Frös som fan men det får man ta om man är dum nog och ska gå ut. Hittade dock ett par strumbyxor med blått tryck på som jag köpte till mig. Sen hittade jag inget mer. Gick till Frappe för att hälsa på min älskling lite men det slutade med att jag hade en sallad framför mig. Den var asgod. Kycklingsallad med tjockost och tsatziki till(stavning). Gott vare, sen avslutade jag med en kaffe.

Sen gick jag upp till Hemköp för jag tvungen att köpa potatis och lite annats smått och gott. När jag går där inne och tittar får jag ett sms av Lina att dom satt på Corner. Så när jag var klar skyndade jag mig upp dit. Dom åt och jag satt mest och snackade skit. Gick sedan hem för att börja med middagen som skulle ta 45 min. Hasselbackspotatisen var god men lövbiffen kunde slänga sig i vägen.

Sedan gick vi hem till Carls Kusin och vi låg mest och tittade på tvn och jag käkade godis. Vad jag syndade igår, men det får man göra ibland. Tycker att jag är stor men just nu orkar jag inte bry mig.
Sen när vi kom hem var det bara bums ner i sängen.

Idag fyller Carl 23 år. Grattis till honom. Så idag ska vi till hans mormor och äta kalkon. Ska bli gott.
Ska snart bege mig hemåt till mamma för att hämta lite kläder och annat. Har ju inte allt här så det blir lite fram och tillbaka ibland.

Har kollat klart på hela The Hills avsnitten nu och gud vad bra dom sista avsnitten var. Synd att det är slut nu. Älskar det programmet.

Nej nu ska jag sätta fart så det händer något idag

/Sanna
Idag har det varit en helt vanlig dag känns det som. Var på staden men som vanligt hittade jag ingeting. Så jävla tråkigt att gå med mig på stan. Lina sa att jag hade bestömt mig för massor men det slutade med ingeting. Jag hittade inga jeans på Jc. Fanns inte i min stil. Och ingen väska och ingen present till C. Åh vet inte vad jag ska köpa till honom.
Vi var och fikade på Kafe Kannan. Det var väldigt mysigt och det var en väldans massa med folk där:) Köpte en varm macka med salamiröra på. Tror inte det var så mycket salami i utan det var nog vanlig skinka, men gott var det.

När jag kom hem var jag på jättedåligt humör. Dels för att jag inte hade hittat något och dels för att min mor inte hade hört av sig. Så jag ville inte göra någonting och C. kunde inte uppmuntra mig på några vis. Vi gick i alla fall till Lidl och handlade lite. Det fick mig på lite bättre humör. Det finns så mycket att titta på där och det finns ganska ycket skit oxå. Men jag tycker om  den affären för man får så himla mycket för så lite:)
Skulle ha hittat mig en mössa oxå på Super Sail på vägen till Lidl, men med mitt runda ansikte såg det inte bra ut. Så jag fick frysa lite till. När vi kom hem så åt vi lite rester från min bacon sås och pasta sen till efterrätt åt vi Sorbe och glass med ananas. Det var gottt

Var hos mamma och fikade en sväng och hämtade lite grejer som vi hade glömt. Ni vet sånt dära viktigt som öl och skridskor:P Vi pratade lite vad som hade hänt på sistonde och mamma visade alla grejer hon hade köpt i Sthlm. SÅ HIMLA MYCKET. Jag stod och läste min post samtidigt så jag hörde inte på så där bra. Fy skäms på mig.

Nu för ett tag sen kom vi hem och jag började ladda ner musik till mp3:n. Åh gud vad det finns mycket att välja mellan. Vet inte rikigt vad jag har för musik smak längre men just nu är det Lily Allen och Pink som gäller. Så in med det på mp3:N.

Nu skriker C. att han vill ha datorn så ja, jag får väll ge mig.

/Sanna
Snart är det sängdags för min del men jag tänkte slänga in några ord här först. Har inte gjort så himla mycket nu på kvällen. Jag och C. tog en promenad till hans syster en stund. Hon bor inte så långt bort tack och lov. Vi kanske var där tjugo minuter sen gick vi hem igen. Känns så himla skkönt att vara hemma där det bara är jag och Älsklingen.
Känner mig så dum ibland som bara sicker hemifrån till C. men jag känner att det går inte att leva ett förhållande fullt ut om man har en mamma som  hänger över en hela tiden. Får en  liten skuldkänsla ibland men jag måste väll oxå få leva lite. Det är ju inte så att jag är död!!!

Jag längtar jätta mycket till lördag då vi ska vara hos Sandwa och spela Sing Star och dricka vin. Var så länge sedan jag umgicks med mina tjejkompisar att jag nästan har glömt bort hur dom ser ut. Nej det har jag ju inte gjort med det känns så. Ska bli skönt att få slänga ur sig lite dumma kommentarer om killar och andra grejer.  Känns som om det var länge sen jag gjorde det eftersom jag nästan bara har umgåtts med killar den senaste månaden. Ska bli skönt att få svänga sina lurviga lite oxå. Göra sig fin och känna sig aldeles underbar. Bli lite onykter skulle inte sitta helt fel det heller. Det var länge sedan jag kände mig onykter. Men som sagt jag längtar dit.

Imorgon blir det att göra stan med PorrStorken. Ska springa igenom alla affärer och se om jag kan göra några fynd. Sen måste jag köpa ett par nya Jeans oxå. Har bara två par och jag vill verkligen ha några nya.
Måste hitta en present till C. oxå eftersom han fyller år på Fredag och jag har ingen anning om vad jag ska köpa. Få se om jag hittar något i morgon. Eller det måste jag göra. Jag orkar inte springa på stan flera dagar irad.

Nej nu ligger Älsklingen och väntar på mig i sängen så det är dax att gå dit!!!

/Sanna



Glömde bort att min syster Martina och hennes man gifte sig i september och att min mormor gick bort då. Men jag tänkte inte så långt. Glömde väll bort det.
Inatt kunde jag inte sova överhuvet taget. Jag låg och tänkte på min barndom och min uppväxt. Var inte så kul att gå igenom kan jag säga. Fick ta fram gamla almenackor från när jag var liten bara för att få ett perspektiv av hur det var då. Som sagt jag har glömt bort en hel del.

Idag så har jag träffat den bästa Stroken och min sötnos Erika. Satt i henne nya lägenhet som ligger precis vid stadt (nära och bra om det öppnar igen;). Den var jättestor och jättefin. Skulle själv vilja bo där. Hennes vardagsrum var lika stor som C. lägenhet om inte mer. Jättefint. Vi hängde mest i köket och i Erikas rum. Hon bjöd på kakor och kakmonster som vi är åt vi nästan upp allting. Vi pratade lite om vad som hade hänt det senaste eftersom vi inte har setts på ett tag. Jag har jobbat och Erika hra jobbat på sitt håll och Storken har inte varit hemma. Som sagt det var mycket att ta igen.

Min mor kommer hem idag så det betyder att jag finns på Björklunsgatan just nu. Skönt att vara här faktiskt. Det blev ganska mycket packning hem igen, trodde inte att vi hade haft med oss så mycket men jag tog med mig lite små saker hemifrån oxå. Just nu har vi ätit hamburgare, det var väldans gott. Har iinte hört något från min mor och jag undrar lite när hon kommer hem vill ju vara där när hon kommer.

Idag har jag inte tänkt och göra så himla mycket mer. Bara känna att man är hemma. Kanske blir ett senare inlägg

/Sanna
  • Januari




  • Blev bränd ett antal gånger
  • Frappe
  • Gänget
  • Orkade knappt med skolan
  • Äta???

 Februari


 

  • Hittade ett nytt intresse, massor med dator, satt i min pappas rökiga lägenhet i evigheter
  • Vin
  • Armband
  •  Frappe


Mars



  • Bröllop
  • Full
  • Träffade C.
  • Vattenpipa



April



  • Sol
  • Öl
  • Glas
  • Ensam 


Maj



  • Sthlm med Estet
  • Tillsammans igen
  • Snart sommar
  • Snart studenten

 Juni



  • Studenten
  • 19 År
  • Arbetslös
  • Sol
  • Öl

 Juni



  • Jobbade i Gbg
  • MetalTown
  • Fulla männsikor
  • Kräftskiva

Augusti




  • Kom hem från Gbg
  • Massor med fest
  • Sol
  • Bad

 September kommer jag inte ihåg vad jag har gjort och jag har inga bilder heller????

Oktober



  • Hallooween fest hos Jeey
  • Komvux
  • Arbetslös

 November



  • Middagar
  • Komvux
  • Vin

  • December





    • Flyttade till C.
    • Sthlm
    • Jul på fyra ställen
    • Nyår hemma hos mig

    • Så har mitt år sett ut men jag lovar er att det har varit ännu värre än vad jag skriver ner här!!

      XOXO Insano

Hej igen!
Jag har inte skrivit på länge men jag har inte haft tillgång till dator. Bor just nu hemma hos min mamma som är i sthlm och där finns det inget internet. Det har inte hänt så himla mycket i helgen utan jag har bara tagit det lungt.
I fredags så jobbade jag till fyra sen så var det bara hem och ta ett varmt bad eftersom det var så himla kallt. På kvällen kom Grabbarna Grus hem till oss och vi kollade på Sagan om Ringen och tog ett bilvarv på stan. Sen, dumma som vi var, så tog vi den gamla vägen till Gamleby och blev stoppade av polisen. Grabbarna Grus trodde det var polska mördare. Vi kom hem vällbehållna i alla fall.
I gånglördags så åkte jag skridskor för fösta gången en på flera år, men vi åkte nog bara i en halv timme. Resulatet blev ont i fötterna, men gott med varm oboy.
Idag har det inte hänt så mycket. Vi skulle åkt ut och grilla korv men så blev inte fallet och vi hamnade på Kina istället.. Men det var gott.  

Tänkte lägga in lite bilder på vad som har hänt under 2008 , men det kommer senare.

XOXO Insano

Hej hej hallå !!!
Jag testa på detta att blogga. Alla andra gör det så varför inte jag med.
Har just nu suttit och försökt att komma på hur man designar bloggen och vet ej inte rikigt allt men det kommer nog med tiden. Har suttit med det i säkert en och en halv timnme nu så börjar bli lite trött i ögonen nu.
Igår var det som sagt Nyårsafton och jag vet inte om jag tyckte att det var så kul. Hade trerätters middag hemma hos mig och det var väldigt gott. Kvällen började bra men senare kom det folk som jag inte rikigt vet vad dom höll på med. Fick skrubba toan rejält idag och det var inte så roligt. Det fanns folk som inte visste vad glas var så dom andvände mammas ljushåller till det när det finns glas precis överallt i hela lägenheten. Fimpburken åkte ut så mattan är förstörd och mammas telefonräkning är nog inte så fin nu heller. Annars var det ganska bra.
Gick och la mig vid ett men somnade inte förrän tre. Som vanligt.
Idag har varit en ganska lugn dag med massa mat och tvn stod på med allt från Aladin till Dansar med Vargar.  
Snart ska man gå och lägga sig och gå upp tidigt för att jobba. Så jävla tråkigt. Men men det är pengar.
Så God Natt på er. 
 
XOXO Insano