..och fyra dagar kvar till jul, jag längtar redan. Under våran gran ligger det redan massor med klappar och jag har faktiskt klämt på dom. I år oxå. Mys känslan är på topp kan jag säga, men jag har lite panik för jag är inte färdig än med julklapparna men det ordnar väl sig som alltid.

Nu har jag inte skrivit sen i fredags. Usch och fy på mig, men det har hänt så himla mycket så jag har verkligen inte haft tid. Så jag berättar om min helg lite kort för er nu:

Lördag: Fick ett samtal vid klockan sju på morgonen att Tilda var sjuk så vi kunde inte åka till Vimmerby med Mats och Elin, men vi tog bussen istället. Tio över åtta. Fick lite smått panik eftersom jag nyss hade kommit ut från duschen då. Vi hann som tur vad. Kom till Vimmerby och mötte upp Calles pappa med sambo och gick runt och kollade på alla stånden som fanns. Hittade faktiskt ingenting som vanligt är det bara ren skit i alla tälten så vi köpte med oss munkar, franska kakor och en kolabulle med oss hem och fikade hemma hos Calles pappa. Vi satt och hade det skönt och snackade skit och åt lite mat. Vi åkte hem och jag började göra i ordning mig för lite vin drickande med Jeey men det kom lite mer folk än vad jag hade räknat med, men det var bara roligt:) Mycket fyllesnack och drama kan jag säga. Det snöade ju som fasen så jag ville absolut inte ner på stan men det var en person som tjatade så mycket så vi åkte ner i alla fall. Tyko var snäll som körde oss. Nere på stan tod vi en öl (jag tog en cola) sen åkte vi hem igen. Lyckat. Väl hemma blev det efterfest och det dök upp lite mer folk. Jag slutade dock dricka för visste att jag skulle upp dagen efter för att köpa julklappar. Så jag tog det lungt. Ännu mera fylla och ännu mera drama till klockan blev typ halv fyra. Då fick alla gå hem så jag och Calle kunde gå och lägga oss. Men en lyckat kväll tycker jag i alla fall. Kanske inte för alla andra som låg hemma och var bakfulla dagen efter. Men inte jag hahahahah....

















Det var lördagen det:P

Söndag: Som sagt jag var pigg och glad och fick äta frukost själv för det var någon *host* Calle *host* som låg i sängen och mådde dåligt. Åkte ner till staden vid tolvtiden och fick dom mesta klapparna klara. Skönt. Det var inte så grymt mycket folk på staden så det var skönt att gå och vara lite för sig och titta noga på sakerna. Kom hem och började röja lite. Damsög gjorde jag oxå. Det var behövligt kan jag säga eftersom det låg chips i hela lägenheten. Fick ihop en fyra påsar oxå med öl burkar och glasflaskor. Kul kul. Sen kom mamma och vi åkte och handlade lite eftersom vi skulle göra julegodis. Pizza fick vi med oss hem oxå:) Började göra knäck och brände första satsen. Andra gick lite bättre, men jag hade glömt bort hur jobbigt det är att göra knäck. Man måste verkligen vara jätte fokuserad hela tiden och det var lite irrenterande. Men jag kom igenom det till slut. Kollade på Gossip Girl och sen åkte jag hem till "sjuka" Calle. Kollade på film och jag somnade som vanligt sen var helgen över.

Idag har jag jobbat och det var lite skönt att komma tillbaka. Var rätt mycket folk idag och det gillas väldigt mycker. Slog in alla klappar idag och la dom under granen. Jag och Calle bestämde att vi skulle öppna våra paket på julaftonskvällen när jag kommer hem från jobbet. Tror det blir himla mysigt det.
Nu ska jag titta på CSI för jag tror inte nu orkar läsa mer. Ha en bra måndagskväll:)

Puss och Kram





Nu är fredagen nästan slut men än är inte helgen över:)

Idag var det väldigt mycket att göra på jobbet, men folket var inte på plats, dom få personerna som var inne i butiken sa att det för att det var så himla dåligt väder. Men var det verkligen det idag? Visst det blåste lite men inte var det så himla kallt? Tycker själv att det har varit kallare i veckan. Men men det var väl tur att ni höll er inne för annars hade jag nog inte hunnit med allt som jag skulle idag:) Ett plus i alla fall:)

Var som sagt och handlade på skotten idag men som vanligt är det jätte mycket folk och för få personal i kassan. Tråkigt!! Orka stå där men man var ju tvungen eftersom jag inte orkade gå någon annanstans idag. Fick med mig vad jag skulle, och lite till, hem. Sen när jag kom hem var det bara att börja med maten direkt. Kom ju hem ganska sent eftersom det var så mycket folk på skotten. Vi provade Felix frysta potatisgratäng och den var väll si så där. Den var inte så himla god men inte äcklig heller. Den hamna mitt i mellan. Kycklingen och den grekiska salladen får ett plus i alla fall:)

Imorgon är det Vimmerby på schemat för lite marknad och träffa Calles pappa. Ska försöka hitta julklappar också som inte är så himla lätt alla gånger. Tycker verkligen om att handla presenter men det är så svårt innan man hittar den där perfekta julklappen. Har inte ens handlat till någon än, förutom vårat gudbarn Tilda, så nu är det snabba puckar. Måste hinna få klart alla klappar i helgen för nästa vecka börjar mördarveckan och då har jag verkligen inte tid att gå och leta julklappar.

Har inget mer speciellt att skriva nu förutom att jag ska slänga mig i soffan med Calle och titta på när Tyko spelar Wiii. Chips och julmust står på bordet också:) Vill dit:)
Ska försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem i morgon:) Ha en trevlig fredagskväll allihopa:)


Fredagsmat, kom på att jag skulle ta en bild efter att jag hade ätit lite:P


Spelas för fullt just nu, väldigt kul om jag får säga det själv


En bild från finlandskryssningen, åker med dessa till Vimmerby plus Tilda
Äntligen är det fredag, som jag har längtat en hel vecka. Gick omkring hela dagen igår och trodde det var fredag, blev lite besviken sen när alla sa att det var torsdag. Jag kunde väll ha fått leva i min bubla med fredgasmys men nej! Men idag är dagen i alla fall här :)

Ska jobba idag mellan 11 och 17 och sen är det helg för mig. Ska till skotten efter jobbet och köpa lite fredagsmys. Jag vill ha julmust, falsk potatisgratäng och kyckling. Vilken middag, längtar redan. Men som sagt ska först jobba lite.
Hoppas bara inte det går lika segt som det gjorde igår. Det var verkligen inget folk ute igår. Undrar vart alla gömmer sig. Kan det vara kylan eller att ingen har pengar just nu? Hoppas folket kommer idag i alla fall.
Idag är det varodag på jobbet så det finns mycket att göra i alla fall:) Även om ni folket inte kommer:)

Elin Thilly har lovat mig att hjälpa mig lite med bloggen. Tycker den är lite opersonlig och det speglar inte mig på något sätt. Jag kan inte såna här svåra grejer själv och jag har inte tid heller. Så Elin ska hjälpa mig lite om hon får tid:) Hon skulle titta på det idag i alla fall.

Dansen gick bra igår, kan knappt fatta att vi snart har premiär, det är halvåret har verkligen gått snabbt. Jag har inte ens fattat vad vi ska ha på oss till vad och vad vi ska gå och köpa själva? Jag tror vi måste ha ett möte för det så man kan får lite klarhet i det. (Har värre träningsvärk idag eftersom det är så j***a halt ute)

Nu ska jag sätta mig och spackla på mig lite smink, vill ju vara fin nu när det är fredag:)

Ha en bra fredag nu alla fisar där ute:)

Puss och kram

Okej det är så här att jag verkligen vill starta upp min blogg igen och jag har verkligen legat och tänkt igenom detta flera nätter irad. Nu händer det verkligen så himla mycket roligt i mitt liv så jag har verkligen mer roligt att skriva om:) Såg nyss att jag inte har skrivit något sen ett år tillbaka. Där ser ni vad tråkigt mitt liv har varit. Nej skämt å sido mitt liv är inte tråkigt, men jag har varit arbetslös i ett halvår nu och jag tror verkligen inte att någon skulle vilja läsa vad jag gjorde då. Kaffe, cigg, lite mer kaffe, lite mer cigg, Hem till gårde osv..... Inte så värst kul.

Men jag har börjat arbeta lite smått nu och det är verkligen jätte kul, om jag inte hade fått chansen till det så hade jag med 100% sannolikhet varit folkskygg nu, men mot bättre tider. Jag har det underbart nu kan jag säga. Förutom snön och halkan som ger en så grym träningsvärk. Tror man tränar mer än någonsin på vintern fast man inte tänker på det.

Ska snart ut i kylan för att dansa lite, lite mer träningsvär jo man tackar, sen så ska jag hem och lägga mig i soffan och känna att snart är det fredag. Fy satan vad gött.

Har så otroligt mycket mer att skriva men jag hinner verkligen inte just nu. Måste byta om. Ha en skön  kväll alla:) Puss och kram



Bjuder på en bild från nuårsafton 2009