Jag bara älskar det väder som är ute nu. Vill bara ut och sitta ute med en kaffe i handen och en cigg  i den andra. Fyfan så skönt. Ska snart åka hem till mamma en sväng. Hon var visst ledig idag, det visste jag inte.
Helgen har varit bra förutom att jag satt i skolan i sju timmar i lördgas. Fyfanvad tråkigt det var. Gjorde Höskoleprovet och det kändes ganska bra när jag gick därifrån. Resultaten kom upp på texttv sen och ja mitt papper revs sönder som jag hade skrivit svaren på. Det gick inte så bra altså. Men jag fick mat som Johan gjorde och jag låg mest i soffan hela kvällen. När fotbollen kom på somnade jag. Skönt. Det har inte hänt så mycket mer utan jag vill bara ut idag, orkar inte sitta inne.
Så ha det bra idag:)

PuSs

/Sanna
Idag är det tisdag och jag sitter faktiskt vid datorn för en gångs skull. Brukar inte sitta här så ofta längre. Ganska skönt.
I lördags var jag på 20 års fest hos Lisa. Hon fyllde 20 igår så gratis till dig gumman. Vi kom dit ganska sent så jag var ganska trött. Hade varit bakfull hela lördagen så såg inte fram emot det så himla mycket. Men det var folk där som jag inte hade sett på evigheter så det var ganska kul. Bettan var där och Joel, men dom drog ganska snabbt. Har ingen anning om varför. Det blev ganska mycket leker och jag och Emma hann med ett seriöst snack. Så egentligen var det en ganska lyckat kväll. Gick hem tidigt också. Det var skönt.
Sen i söndags då blev det en sängdag för mig och Calle och det var väldigt skönt. Blev en corner också.Syndigt.
Igår lurade Johan oss ut på en timmes promenad. I SKOGEN. Trodde jag skulle dö, men det kändes ganska skönt efteråt. Men om jag själv får välja skulle jag inte gå i så rask takt som vi gick igår. Jag gillar att gå lungt och titta på saker och bara spatsera. Men så blev det inte igår. Mina lungor är inte som bästa efter flera år av rökning. Jag tror jag ska sluta röka. Det är inte värt att sätta sin hälsa på gränsen hela tiden. Och tänkt så mycket pengar man sparar på att sluta röka. Mmm jag ska nog sluta röka. (Tror jag) .
Idag kommer det nog inte hända mycket. Ska tvätta sen vid fem men har ingen anning om vad jag ska göra till dess. Jag skulle vilja shoppa. Bar köpa något litet, men har inte pengar till det lilla Sanna. Skulle vilja ha ett jobb så jag kunde shoppa vad jag ville, varje dag, varje vecka.
Nej nu börjar Hem till gården ska se på det.

PuSs

/Sanna

P.S LINA JAG VILL LEKA MED DIG I MORGON!!:)
Sitter hemma hos min syster Martina just nu. Hon, jag och Bamse var på en promenad förut. Gick runt lite på stan och lämnade lite viktiga brev. Sen var jag sugen på glass så jag köpte en bytta på skotten sen lunkade vi hem till Martina. Calle kom och solen var framme och glassen stod på bordet. Sen kom molnen. Så det var bara att gå in. Nyss kom mamma hit , hon har varit hos tandläkaren. Idag ska jag försöka mig på att göra kalops. Hoppas det blir bra. Har aldrig gjort det så får se vad det blir av det. Hör av mig lite senare.

PuSs

/Sanna
Idag hade jag bullfest hemma hos mig. Jossan, Erika och Lina var hos mig. Alla bullar gick åt kan jag säga.
Så jag ska baka nya i morgon. Sitter hemma hos Johan just nu och spelar lite King. Så himla roligt:P Dom andra tittar på ishockey. Halv åtta hos mig går lite oxå. Imorgon har jag tänkt att gå på stan lite. Kan vara lite skönt avkoppling. Hoppas det är lika fint väder i morgon som det var idag.

PuSs

/Sanna
Idag har jag faktiskt gjort mycket. Mycket mer än jag brukar att göra. På morgonen var jag och Calle och handlade och efter det var det bara att sätta igång med bullbaket. Var väldigt kul att baka och dom blev väldigt goda. Efter det gjorde jag och Calle lasagne på 800 g, så vi frös in två formar och åt upp en. Det var också väldigt gott. Men nu är snart alla bullar slut eftersom jag har ätit en del och för en 20 min sen var vi hos min syster och fikade och då hade jag med mig några. Sen ska Johan komma hit så det blir att göra en bullsats till i morgon. Men det gör ingeting för det är så roligt att baka:P
Annars har det inte hänt så himla mycket mer. Har sett på andra avenyn nu och jag kan säga att det är väldigt spännade nu. Herregud jag vill att dom slänger upp mer avsnitt. Får inte nog av bara ett i veckan. Nej jag vill ha minst ett avsnitt per dag. Men men det  är bara att vänta tills nästa vecka.

Imorrnn blir det bullfest med tjejorna:P

PuSs

/Sanna

Är hemma själv just nu och nu efter en timme eller något så känner jag hur tråkigt det är. Det är alldeles tyst och man har ingen att prata med. Så jävla tråkigt. Vilken tur att jag inte är singel. Skulle nog inte klara av det alladeles själv. Sugen på cigg är jag oxå men dom har Calle och Carl är inte hemma. Har sån himla tur känner jag. Var ute på en promenad förut och det var jävligt skönt. Ska snart lägga mig i soffan tänkte jag:)

PuSs

/Sanna


Slänger in en bild på den jag älskar mest (efter sprit vill säga hahah skoja älskling)
Hej på er!
Vet att jag varken har tid eller vill skriva här. Men det känns bra sen efter att man hra gjort det tycker jag. Känner att jag har lite svårt med kompisar nu för tiden och det är verkligen tråkigt. Men jag orkar bara inte. Har tappat livslusten kan man säga. Är så himla trött på att alla snackar skit bakom varandras ryggar hela tiden. Vad fan ska det vara bra för? Om man har något och säga, säg det rakt ut. Och Lina, vart är du? Hörde ingeting från dig på hela helgen, jo du skrev i söndags. Men kommer du ihåg när vi sa attt vi aldrig skulle tappa kontakten?!  Vi behöver inte göra det, vill gärna ha dig här gumman. Och jag förstår allt känns nytt och alldeles härligt, men jag står nu här utan en vän som jag trodde hade. Hur gick det till???
Ja inte så kul inlägg kanske men jag är trött på att alltid komma i andra hand. Har alltid varit den handen ocg är trött på det nu. Jag är också en människa.

Har tvättat idag och det är väll typ det enda jag har gjort. Har varit hos min syster ett tag också. Gick dit och tyckte lite synd om henne eftersom hon har dragit ut en visdomstand idag. Pratade om hus och sånt dära. Ska träffa Erika på onsdag, det var väldigt länge sen. Ska träffa Jossan också. Det ska bli roligt. Har inte träffat henne på evigheter. Just nu vill jag bara åka iväg någonstans. Det räcker om jag håller mig inom Sverige området, men bara iväg från denna hålla ett tag. Det skulle vara rikigt skönt. På lördag ska jag till Lisa och det ska bli kul, har inte träffat henne på säkert en sju månader. Saknar henne lite men man växer ju ifrån varndra. Tyvärr. Nej nu ska jag nog lägga in lite ny musik på datorn sen ska jag gå ut och gå en sväng.

PuSs

/Sanna
Varför kan inte alla vara ärliga mot varandra? Om vi var det skulle det inte bli massa bråk hela tiden och missförstånd. Känner mig lie förd bakom ljuset med vem vet jag kanske misstar mig och grubblar för mycket. Jaja det blev inte att träffa Lina idag så just nu vet jag inte vad jag ska göra? Får se...

Sanna
Jag hade otroligt roliga drömmar inatt. Vet inte vart dom kommer ifrån men jag kan väll tänka mig att jag tänker ganska mycket på förr i tiden när jag umgicks med dom i klassen. Som vanligt var jag slarvigt klädd med baggey jeans och någon ful t-shirt. Undra varför jag alltid drömmer mig så ful??? I alla fall så skulle jag bort till en gammal kompis, som jag nu inte har någon alls kontakt med. Visst jag läser hennes blogg för att hålla lite koll, men det är inte mer med det. Sist vi ens såg på varndra var nog någon gång i sommars när jag var ute. I alla fall skulle jag till henne för hon ville dricka lite vin. När jag kom tid dit var hon redan dö full. Sådär himla rolig full som bara hon kan. Hennes pappa var i alla fall dö arg för att vi satt och drack klockan sex på morgonen. Hhahahah herregud vilket liv det blev. Ni kanske inte förstår men för mig betyder det mycket i alla fall. Att jag fortfarande tänker på henne. Undra om hon tänker på mig någon gång?
Jaja det har inte hänt så mycket i mitt liv på sistonde. Har ett ganska tråkigt liv om jag får säga det själv. Mår illa just nu för jag har rengjort kylen och det var inte lite skit. Jag höll på och spy ganska många gånger men det var ju tvunget att göra.
Försöker fylla dagarna med betydelse saker så jag inte känner mig så värdelös. För just nu är jag värdelös.

Nu ska jag göra ordning mig lite, skriver säkert något sen.

PuSs

/Sanna
Åh gud vad länge sedan det var jag skrev.  Förstår att jag inte har några besökare hära. Skulle nog behöva skriva lite mer. Den här veckan ha varit den första veckan jag och Calle har varit hemma sammtidigt båda två. Och jag säger er att han går mig verkligen på nerverna ibalnd. Igår kom han på iden att följa med Jonas ut och fiska så nu har han gjort det. Igår och sen åkte dom nyss härifrån. Så himla skönt. Så denna vecka har beståt av lite småtjafs.
Igår ringde min mamma när jag var ute och gick. Hon ville att jag skulle komma ner på stan eftersom hon skulle färga håret. Hon ville att jag skulle komma ner direkt men man vet ju hur långt tid det tar att färga sig hos en  frisör. Så jag åkte ner efter en och en halv timme typ och då var sista färgningen inne. Tur för mig. Vi skulle sedan luncha på Kina men där var så mycket folk så vi gick en sväng på stan först. Lina kom oxå. Gick sedan igen till Kina och då kom  Erika och Rene. Amen tjena det var ju typ hundra år sen. Nej jag fikade faktiskt med Erika förra fredagen, men ändå. Dom  satte sig vid vårat bord och i pratade och åt. Sen var det bara chill resten av dagen:P

Idag ska jag städa och tvätta. Jätte kul eller inte. Men det behövs kan jag säga. Skulle egentligen hjälpt till med en tårta idag men det fick man inte eftrsom jag inte ville gå på kalaset kan jag säga. Skulle egentligen på middag men ar ändrat oss igen.l Vi ska bada bad tunna ute hos Tyke. Så himla skönt. Jag har inte badat sen  jag flyttade från mamma så det ska bli så himla skönt. Nej nu är det väll dags att jag sätter igång med dagen. Ha det b ra.

PuSs

/Sanna
För exakt ett år sen vaknade jag i din säng. För exakt ett år sen så trodde jag aldrig i hela mitt liv att vi två skulle bli två. Kommer precis ihåg vad du sa till mig den dagen för exakt ett år sen. Då du gav mig två pussar innan jag gick och jag undrade varför. Idag förstår jag varför. Idag är jag glad för att jag har dig och för att du ställer upp för mig, klarar av mig och stannar hos mig. Älskar dig över alllt annat och allt jag vill är att du stannar kvar.

Till Carl från din Sanna