Hej, ett tag sen jag vet, diskuterade detta med Jossan igår och varför man ska ha sin blogg kvar?
Ocg ärligt talat vet jag inte, men det är skönt att skriva av sig lite tycker jag. Så extermt jobbigt när man inte får uttrycka sig någonstans faktiskt.
Jag går i skolan nu på komvux, och det är mycket plugg men det är ganska kul det med. Jag har träffat massor med nya ansikten och det är verkligen kul att utöka sin vänskapkrets. Men som sagt det är mycket plugg och det rullar ganska mycket i mitt huvud just nu. Kalla mig gammal men det är mycket nu att komma ihåg.

Jag var på sjukhuset igår, och det var väll ganska spännande kan man säga. Har aldrig gjort ultraljud men det var lirte mysigt. Det är ju ganska mörkt i dom rummen och det är ganska mysigt. Det som var otäckt var den kalla gelen. Och äcklig var den oxå. Och det var blå. Tycker inte om blå. Kladda sig överallt. Tänker inte berätta mer om det, ni får fråga istället.

Livet går vidare och det känns som en nystart nu när det blir höst. Vet inte varför det känns så men det känns som om allt börjar om och man får en ny start. Det är ganska skönt. Jag ocg Calle har verkligen kommit närmare varandra den senaste tiden. Kanske beror på att båda har sysselsättning och vi är på bra humör när vi ses. Det är ganska skönt att slippa alla bråk. Det känns oxå som att man kommer träffa alla kompisar nu när det drar sig till höst, men det kanske bara är jag som känner så.

Mmmm jag tror det kommer att bli en bra höst, Det hoppas jag på ialla fall

PuSs

Sanna