Ja påsken är snart förbi och jag känner mig lite som Jesus just nu, korsfäst-död-begraven- och uppståndelse!
Hela tjocka familjen har varit hemma och det har varit jätte kul samtidigt som det har varit väldigt känslosamt och känsloladdat! Och så natt jobb på det, gick hem imorse och det var ljust ute, solen var precis på väg upp. När jag äntligen kom till sängen, ja då var solen tvungen att lysa in i sovrummet så jag hämtade mig en mössa som passade alldeles utmärkt som solskydd!
Men jag sov inte många timmar för det, men just nu gör det inget att vara sådär härligt trött! Man bara längtar till sängen just nu. Fast om jag går och lägger mig nu kan jag ändå inte somna. Jag måste ligga i soffan en stund för att varva ner efter kvällsjobb!
Ja vilken kväll, jag kan säga att jag kände mig bra larvig när tårarna kom till sist. Det var så mycket folk så man kände att här på jobbet kommer jag att få vara kvar HELA natten. Men så blev det ju inte såklart och nu ligger jag här och har lite Ågren för att humöret blev som det blev!
Men det är kanske inte så himla konstigt med tanke på sömnbrist och efter den känslo- helgen!

Nu hoppas jag på nya tag till nästa vecka, som bara är om sex min, och jag kommer att kämpa för att det kommer att bli en underbar vecka!

Sov så gott på er sömntutor där ute!

Puss å kram

(Ännu en snygg bild på mig som får sumera detta inlägg)

Idag har jag provat något nytt, jag har, mot vad som än har hänt, möt allt med strålande humör. Och det kändes alldeles underbart. För vem kan vara sur och nere när det finns en person i närheten som ler hela tiden. Visst tröttheten slog till vissa gånger på jobbet idag, men det var bara att ta nya tag och sätta igång och le.

Och nu när jag sitter här i soffan och går igenom dagen så känns allt för jävla bra! Jag är till och med fortfarande på strålande humör fast jag känner mig full eftersom jag är så trött!

Men, dom få som läser min blogg, ta till er detta. För även om man är trött eller allmänt nere finns det inget bättre än att bara le. Så nu ska jag skrattades gå och röka sen in i duschen sen blir det soffhäng. Och där kommer jag att somna gött.

Ha det bäst!

Puss å kram

(Slänger in en ful bild på mig idag, men det gör ingenting, hoppas ni skrattar när ni ser den)

Hungrig, solen lyser och är allmänt uttråkad!
Ja så har min dag varit hittills i alla fall.
Jag har stått i kö i Folksam, hade plats nummer 129 så då passade jag på och städa både kylen och det där äckliga skåpet under diskbänken!
Varför blir det skåpet så äckligt efter en tid? Är det för att man bara slänger in sopporna utan att tänka på vart det hamnar?
I så fall är det ju bara ren lathet som visar sig när det blir skitigt.
Nu är det rent i alla fall. Vuxen poäng till mig!

Idag börjar en ny månad, i alla fall för dom som får pengar den 25. Så skönt att äntligen få in lite cash igen. För cash is king! Så det så!

Har pratat med min bästaste kompis Erika som är nere i Thailand. Via face time, så hon visade hur hon bodde och vilket strålande väder dom hade. Visst nu blev det ju kväll där samtidigt som vi prata men hon tyckte bara det var skönt. Stackarn har ju rest i över ett dygn nu. Bara för att få lite sol och värme i tre och en halv vecka! Nej jag är inte avensjuk. Tänker inte medge det i alla fall! Så jag hoppas du får en jätte härlig semester Erika, för det är du värd:)

Nej nu ska jag göra något mer vuxet, jag och Calle ska åka och storhandla. Jippie, nej det är faktiskt det tråkigaste som finns!

Vi höres

Puss å kram

(Blir ingen bild på mig idag för jag har världens fullaste och fetaste hår)

I helgen har det inte hänt mycket och mer kommer det inte att hända känner jag just nu. Jag har varit sjuk, har fått någon konstig bacill eller så fick kroppen nog just nu. Alla har varit sjuka på jobbet men "peppar peppar ta i trä" så har jag klarat mig från både förkylning, feber och kräksjuka. Men den här veckan fick kroppen nog och jag fick något mellanting av allting.

Inte kul...

Så jag har mestadels legat inne och gjort ingeting. Tråkigt, jag vet, men välbehövligt.

Jag har inte känt mig sådär jätte social till mina vänner heller och jag tror dom har märkt av det. Men jag är sådan. Om det är tråkiga saker som händer i mitt liv så drar jag mig undan från allt och alla. Jag har alltid tänkt att jag är den roliga och sociala kompisen som jämt har kul och är spontan. Och när jag inte känner för det humöret så, ja, tråkigt nog så drar jag mig hellre undan än pratar om mina problem. Är jag inte rolig är det ingen idé att jag pratar med någon. Men som sagt, jag har dom allra underbaraste vännerna som finns så såklart hör dom av sig och kollar hur läget är. Och då vet jag att dom bryr sig om hela mig och inte bara den där roliga Sanna som gör knasiga saker hela tiden. Tur att jag har dom egentligen.

Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här inlägget. Ville bara mer skriva av mig. Ska runda av här så det inte blir ett så himla långt inlägg.

Vi höres

Puss å kram

Slänger in en bild på mig själv oxå bara för att jag kämpar med att jag duger som jag är och för att jag ibland tycker att jag är jävligt söt!
(Pepp till mig själv)