Fan vad jag bloggar dåligt. Det är helt värdelös. Men jag kommer verkligen inte på något bra att skriva!
Idag var jag och Lina hemma hos Fredrika en liten stund. Har aldrig varit i hennes lägenhet och jag fick en liten chock hur liten den var. Trodde den skulle vara större men den var mysig ändå. Är ganska van att Calles lägenhet är så stor, men det finns små ettor oxå, får inte glömma bort det. Men det var trevligt i alla fall. Idag har jag syndat igen. Har syndat två gånger denna vecka och det är inte bra. Först McD i tisdags och sen pizza idag. Känner mig verkligen tjock nu. Hatar det. Måste vertligen börja tänka på vad jag äter och börja gå ner lite i vikt. Vill verkligen inte vara såhär stor. Mår verkligen dåligt över det.
Det enda sättet som jag vet och som funkar för mig är att sluta äte en kort tid. Då rasar jag verkligen i vikt, men det gör väll alla. Grejen är att jag skulle behöva äta lite mindre men det är så himla svårt ibland.
Jag är ganska trött på alla just nu. En delär verkligen bara festkompisar hela tiden och en del ( lr en, Lina) kan man umågs med jämt. Jag saknar verkligen då man bara kunde umågs och göra ingeting egentligen. Men det går inte längre, alla har sitt och alla har verkligen glidit ifrån varanda och det är så jävla tråkigt. Nu känns det som jag bara snackar goja. Vet inte ens vad jag vill skriva. Förutom att jag vet att detta kommer bli en toppen helg. Hoppas jag.

PuSs

/Sanna
Känner mig ganska förvirrad idag. Tänker på detta med höskola och flytta härifrån. Jag känner att jag inte vet vad jag vill. Vad jag vill göra och jag känner att socionom kanske inte är rätt för mig. Jag tänkte att jag skulle läsa lite ekonomi och sånt där nu är hemma. Och sen se vad jag vill göra. Om jag flyttar härifrån vet jag att jag inte har Calle kvar och det är inget jag vill riskera. Jag älskar den skitungen så det skulle göra så ont att flytta ifrån varandra. Det blir nog att stanna kvar här en stund till. Kan vara skönt att landa lite till. Och om jag ska gå på komvux kan jag gå på mer kurser och då har jag något att göra om dagarna. Så himla skönt. Blir nog inga stora framtidsdrömmar än. Nej dom får vänta. Jag är bara tjugo år så jag har hela livet framför mig. Och jag vill inte bestämma mig för vad jag vill göra nu utan det vill jag bestämma sen. Tror jag ska gå en yrkesförberedande kurs som dom har på komvux. Handel och Service. Jag tror det kan vara något för mig. Vill verkligen läsa något men jag vet inte vad. Det känns som om jag kan läsa det och se om det är något för mig. Har inte så mycket mer att skriva nu. Ville bara skriva av mig lite.

PuSs

/Sanna



Min sörnos. Inte så sött där kanske men nu vet vi ju vad han har gjort med sin hjärna. Förlåt Älskling:P
Det är snöigt ute och jag är dunder förkyld. Har varit det hela helgen och det är inte så värst kul. Tror jag har feber oxå men det får jag visst inte ha för Calle. Som jag har förstått det så får kvinnor inte vara sjuka, men när män(eller pojkar om jag får be) är sjuka är det som tredje världskriger just har brutit ut. Dom är så himla sjuka att det inte finns någon i hela världen som är så sjuka som dom. Och detta betende kan utlösas av kanske bara en förkylning. Hmm jag tror det finns några som måste skärpa sig lite. Jag mår inte ett dugg bra men jag måste ju försöka vara på topp eftersom det finns saker jag måste göra. Finns inte en chans i världen att jag får ta det ledigt. Disken måste diskas och maten måste finnas på bordet. Det är ingen annan som gör det än jag. Och tänk när man får barn, det går ju verkligen inte och vara sjuk där. Lägga sig under däcket med en varm choklad och en bra film. Det finns inte. Det suger verkligen att vara sjuk när man inte får vara det. Det är aldrig synd om oss kvinnor och det är ju bara att leva med. Är så himla trött på detta, men vad ska man göra?!

Som sagt det har inte varit någon vila för mig denna helg. I fredags skulle Elin och Mats komma men Elin mådde illa så det blev inte så. Vi bjöd hem Johan, Tyko, Jonas och Thessa istället. Det var verkligen inte kul att stå  och laga mat åt sex personer. Jag var aldelles slut sen att jag somnade. Annars var det rätt trevligt, men skulle hellre ta det en kväll när jag mår lite bättre. I lördags blev det korvgrillning kl 12 hemma hos Calles Mormor och Morfar. Det var trevligt men som sagt snorigt. Blev att gå hem sen och titta på tvn hela dagen innan vi begav hem till Stefan och Gunilla. Altså Calles moster med sambo. Vi åt grillbricka och sen tittade vi på melodifestivlen. Och ärligt talat det suger ganska mycket. Tex EMD igår, alla deras låtar låter exakt likadant och det är verkligen inte schlager. Och hon Molly som sjönt en ballad, vilket skämt. Visst den kanske var bra och så men inte en lugn låt. Det går verligen. Visst det var ju en ballad som vann hela tävlingen förra året men han var i alla fall snygg att titta på. Här står då hon Molly, 16 år, vad kan hon visa? Om man kollar på henne ser hon stor ut men om man tittar närmre så känner man sig som en pedofil. Nej jag tycker verkligen att dom ska höja gränsen så dom som är under 18 verkligen har tid med detta så dom inte skippar skolan och såna saker. Jag ska i alla fall inte titta mer på melodifestivlen för vi kommer aldrig med någon bra låt. Och om jag ska vara ärlig tror jag att vi inte ens kan kvala in. Nog snackar om det.
Det var trevligt att vara där men vi gick hem tidigt för jag mådde inte så bra. Idag har vi inte gjort något speciellt och det har varit ganska skönt. Johan har bjudit på mat så jag har sluppit gjort det idag i alla fall.

Nu måste jag gå på toan

Ha det bra så länge

PuSs

/Sanna
Nu har jag inte skrivit på länge igen. Har glömt bort min blogg. Min syster från Sthlm har varit hemma hos mamma så jag har mest varit där. Dom åkte igår och jag saknar dom så grymt mycket. Skulle vilja har dom här jämt.
I onsdags så var jag i A-rom hos Jossan. Hon hade tjejmiddag. Det var jätte kul att träffas utan sprit och bara prata. Tack gumman för en jätte bra kväll. Igår låga jag bara hemma. Kände mig inte så kry. Trodde jag hade feber och sen hade jag ont i halsen och var allmänt nere. Känner så idag med men vad ska man göra. Kolla färdigt på Andra Avenyn igår och jag älskar det programmet. Ville verkligen inte att det skulle ta slut, men avsnitten tog slut så nu får jag vänta tills på Tisdag. Så jävla tråkigt. Har verkligen satt mig in i det programmet igen. Kollade på det jämt för. Thilly och Jossan var förbi en sväng igår oxå. Dom skulle träna med dom hade åkt för tidigt. Kaffe bjöds det på:)
Idag ska jag bjuda Calles syster Elin på middag. Hon och hennes sambo Mats ska komma. Jag ska bjuda på  Fläskfile med Potatisgratäng. Ska bli så himla gott och jag väntar redan. Denna helgen vet jag iinte redigt vad jag ska göra, men jag ska nog bara ta det lungt. Orkar inte bestämma något. Imorgon ska vi till Calles mormor. Vi ska grilla korv. Gott:) Annrs ska jag bara ta det lungt. Har inte så mycket mer att skriva nu känns det som. Har upptaderat lite i alla fall. Slänger in lite random bilder oxå;)


Saga


Mor och Saga


Jag har precis byggt ett Legohus och Albin vet jag inte vad han håller på med


Albin åker tåg på Västerport


Grabbarna Grus


Slänger in en bild på den jag äslkar mest i hela världen. Inte så snygg bild dock med jag gillart:P

PuSs

/Sanna


Jag känner att jag inte har tid att skriva längre. I alla fall inte denna vecka, det är så mycket som händer nu. Ska snart ta bussen till mamma. Orkar inte gå i detta väder. Sen ska jag vara där hela dagen och sen ikväll ska jag simma. Så jag kommer inte vara hemma på hela dagen. Känns ganska skönt eftersom Calle jobbar och Wiiet har hans syster så jag har inget att sysselsätta mig med känns det som. Bättre att åka dit och leka med småbarnen:)
Så ni når mig på moben om ni vill någe.

PuSs

/Sanna

Sitter hemma hos mamma just nu, har precis kommit hem från G-bo och Lager157. Är ganska trött nu eftersom vi har åkt buss hela dagen känns det som. Har mina söta systerbarn hemma och det är ganska mycket liv, men det är bara kul. Ute är det kallt och äckligt. 
I lördags var vi ute och jag kan säga att det slutade som vanligt inne på toan. Ska sluta att dricka nu för det går verkligen inte. Varje gång jag dricker mår jag så himla dåligt dagen efter så om jag ska gå på fest är det Coca Cola som gäller. Tråkigt men sant. Jag kan säga att jag inte har varit så här dåligt sen Mikaela gifte sig. Och då mådde jag inte bra. Nej det får bli hemmakvällar istället. Den här veckan hoppas jag att jag får träffa Jeey lite sen ska jag till A-rum på onsdag för en mysig middag med tjejerna. Det ska bli kul.
 Som sagt sitter hos mamma nu för min syster från sthlm är hemma och vi ska fika lite nu. Calle sitter och säger att det räcker för mig att skriva nu. Han tycker jag skriver för långt. Så nu ska jag dricka kaffe:)

PuSs

/Sanna 

Jag vill bara säga grattis till Jossan som tog sitt körkort igår. Härligt gumman:P Hoppas det blir många turer med dig nu:)

Idag på morgonen så har jag och Lina simmat. Det var skönt att göra. Det var babysim samtidigt så vi fick se massor med söta bebisar. Handlade lite på Willys innan jag åkte hem och jag stod bakom en mamma(och mormor tror jag) och ett litet barn i barnvagn. Mamman sa til sonen att han var dum i huvet hela tiden och jag kan inte fatta hur en mor kan säga något sådant till sitt barn. Mamman ville inte att han skulle lägga sitt godis i korgen, men det ville han. Då tyckte modern att sonen var dum i huvet? Hmmm jag själv tyckte det var ganska smart av pojken som troligen visste var varorna skulle vara. men bara för att mamman inte ville det kanske han får fel uppfattning om var saker kan vara. Förstår inte varför en del mammor är så himla sura mot sina barn? Det är ju föräldrarna som har gjort dom så ska man inte vara glad då för att man har satt en varelse i livet? Tydligen inte. Jag menar det finns faktiskt abort om man inte vill ha barn. Jag vet att det är jätte stressigt att ha småbarn, men man kan väll hålla ljuset uppe. Det är inte så att dom kommer att vara småbarn hela livet. Sen växer dom faktiskt upp och flyttar hemifrån. Då kanske man saknar sitt lilla barn man hade för tio år sen. Och att dom flesta ungdomarna blir kriminella handlar just om hur man blir uppväxt. Visst det handlar oxå om vilket gäng man hamnar i. Men en liten del är faktiskt föräldrarnas fel. Så skärp er alla föräldrar. Var glada för den tiden ni har med era barn.

Nej nu får det vara nog med detta. Ska göra i ordning mig nu sen ska jag åka med Jossan hem till Thilly. Vi ska ha lite tjejkväll med godis och film. Gud vad skönt. Det blir nog lite skitsnack om killar oxå;)
Imorrn är det alla hjärtans dag och jag hoppas mig får en frukost på sängen av min älskling:)

PuSs

/Sanna
Jag har inget sånt där jätte intressant att skriva men jag tänkte att jag skriver ett inlägg ändå. I Tisdags kom Lina det Fina hem till mig och jag var såklart inte klar för jag trodde inte hon skulle komma så tidigt. Men det fixades snabbt med lite nya kläder och lite smink. Vi begav oss upp mot rusta för jag hade bestämt mig för att köpa en svart ljusfat till köket. Eftersom jag vill ha svart vitt i köket. Jag hittade inget på Rusta såklart. Så vi gick vidare mot Netto men där hade dom inget heller. Min vanliga otur. Vi gick i alla fall till kvantum och fikade. Det är så himla bra att fick där eftersom det är så billigt och det kommer folk som kommer och går så man har något att titta på. Vi pratade lite och hade det trevligt. Det är alltid skönt att kunna prata med någon. Jag hade bestämt mig att inte gå till karlssons för jag tycker att dom bara har skit där, men jag var ju tvungen eftersom jag inte hittade det där jävla svarta fatet. Vi gick och såklart hittar jag det. Tack och lov för det för annars hade jag blivit galen. Hittade oxå svarta blommönster som man kan sätta upp på vägen eller vart som helst. Dom köpte jag oxå för att piffa upp köket lite. Nu vill jag bara ha en svart gardin och en ny tapet. En vit tapet med svarta blommor på som jag har hittat:) Sen är köket klart. När vi kom hem började jag och Lina greja med dom där blommorna och det var ju inte enkelt men det vart snyggt till slut. På kvällen var det simmning som stod på schemat ocj gud vad skönt det var. Man känner sig så nyttig efter:P





Igår var jag en sväng hos min syster. Hon hade feber och var inte så himla pigg. Men jag tvingade henne att fika med mig eftersom jag hade köpt fikabröd. Sen på kvällen var det Ishockey som stod på schemet och det var en jävla spännade match kan jag säga. Vi vann i alla fall med 3-1. Gud vad skönt. Att vi vann för en gångs skull. När vi kom hem frös jag som en ispinne som vanligt. Så det var bara på med dunn tofflorna och mysbyxorna och massor med filtar. Älsklingen gjorde varma mackor som vi knapparde på till Dirty Sexy Money. Det var så spännadfe igår så vi var tvugna och ladda ner nästa avsnitt som vi såg nu på morgonen. Fy på mig man får inte göra så egentligen, men jag kunde inte stå emot.
Somnade gott sen till tvn som jag vaknade av vid halv fem ungefär. Bara att stänga av och somna om igen. Göttt.

När jag vaknade i morse var det snö ute. Jag vet inte om man ska vara glad eller ledsen för det? Ärligt talat skiter jag i det eftersom jag knappt tål något av det. Men lite sol skulle ju inte skada men jag tycker det är skönt med snö oxå.
Just nu sitter Calle och kör Wii. Jag körde först men sen kunde jag inte en bana så han tog över och nu får jag nog inte spela på ett tag. Så jävla tråkigt. Tror det bara blir en slapp dag idag faktiskt. Skönt;:P

PuSs

/Sanna
Okej nu har jag tänkt och skriva om min helg. Det kommer bli ganska mycket, så Johan om du har tänkt att läsa så sluta nu!

Fredag:
Dan började med en stor frukost med älsklingen och sedan lunh på Frappe. Åt någon köttbit med stekt potatis och burn out sås. Jag älskar beanisesås, det finns inget jag älskar så mycket som det. Så jag beställde faktiskt in en liten burk till med det. Usch och Fy på mig, men det är så jävla gott. Sen blev det systemet och jag kunde inte stå emot. Det blev en Dreams till mig. Gott med vitt vin. Sen efter det åkte vi hem och Calle och jag spelade faktiskt Wii ihop för en gångs skull. Det var kul:) Calle begav sig till Jonas och jag började göra i ordning mig för kvällens bowling. Gick hem till Jonas och öppnade mitt vin. Blev tre glas innan vi åkte till bowlinghallen så jag var inte så där bra på lyset som visa andra var. Säger inga namn.
Kom dit och vi spelade i lag. Jag, Tyke och Johan mot Calle, Jonas och Tessa. Gick bra på första kastet. Fick nämligen en strike. Sen gick det utför kan jag säga men det tänker jag inte nämna här. Team Calle vann och det var inte så kul tyckte vi men men. När vi slutade spela vid nio gick vi till Åhmans. Där träffade jag Fredrika som jag inte har pratat med på år och dar. Det var trevligt. Sen gick vi vidare till Harrys. Ganska många fyrtiotaggare där eftersom klockan var nog inte mer än halv tio. Blev en cider iaf och lite snack om barn???!
Åkte taxi hem till Tessa där vi tänkte dricka lite vin men jag blev tjurig på Calle eftersom han hade sönder mina strumpbyxor så vi gick hem. Somnade gott sen till Calles snarkningar!!!!!!!


Hemma hos Jonas


Dreams


Bowling

Lördag:
Vaknade en halvtimme innan jag skulle gå upp och det var lite irreterande. Vi began oss mot Linköping Klockan tio pch det var Martina som körde och jag tycker hon är en helt okej bilförare. Kom fram klockan halt tolv då vi åkte direkt till Ikano huset och till IKEA. Gick in på IKEA och kollade läget lite och dom har ju ganska mycket skit kan jag säga. Jag köpte iaf nya glas, överkast till sängen, ljushållare, tofflor till älsklingen och fyra klotljus. Kom billigt undan tyckte jag. Sen gick vi in på Gina Tricot och där köpte jag två tunikor och ett ljusblått linne. Åkte sedan in till stan för att äta på en kinaresturang som vi hade  till klockan tre. Vi tog shopping buffen och gud vad gott det var. Västerviks Kina är bara medel i jämnfört med detta. Fyfan dit måste jag igen. Vi var ett stort gäng på nio personer och vi förde ganska mycket liv så resturangen var nästan tom efter ett tag. Men dom var jätte trevliga som jobbade där och jag hade jätte trevligt. Sen begav vi oss med bil mot cloetta center där det var fullt med folk. Och massor med bilar. Gick in och det var fullt med försäljare överallt som skulle sälja Disney grejer och det var inte så billigt heller. En sockervad kostade 80 kr. As dyrt. T'änk er alla barn där som ska ha allting fyfan vad dyrt det är att vara föräldrar då:P Tur att jag inte är det. Vi hittade våra platser iaf och Disney On Ice fick börja. Och det var fantastikst. Jag blev som ett barn och satt och sjöng med på alla låtarna och klappade händerna. Det var så himla kul. Och ni som tror ni är för gamla för att gå på sådant. Det är ni inte. Inte ett dugg. Satt iaf två timmar där och bara mös. Sen var det bara raka vägen hem och jag var så himla trött att jag inte orkade göra någonting. Hade ont i rumpan oxå.
Orkar inte lägga in bilder så om ni vill ha det får ni be mig. Nej nu tjatar min gubbe att jag ska sluta skriva så det är väll bäst. Hare bäst så skriver jag mer imorgon

PuSs

/Sanna

Jag har ínte skrivit något på jätte länge, men jag har inte haft något att skriva. Kom nyss hem från Linköping, har varit på IKEA, Gina Tricot och varit på Cloetta Center och sett Disney on Ice. Bilder kommer till det:)
Skulle bara skriuva så ni vet att jag lever. Ska ta mig ett vällförtjänst glas vin nu. Puss

/Sanna

Idag började dage väldigt bra med mycket sova och fika med både min syster ocg Lina. Sen blev dagen väldig deppig med massor av minnen som inte går att få bort från min hjärna. Jag vet att jag måste tänka på det jag har nu och inte på det jag inte hade. Ni närmaste förstår vad jag pratar om. Vill inte fastna i gamla minnen som jag inte kan göra någoting åt i alla fall.
Det bara hände och det var ödet. Jag vet att du älskar mig men ibland har jag svårt att förstå hur???!
Det blev ingen simhall med mamma igår för dom på mammas jobb kunde inte. Men jag tjatade på Calle och Tyke så vi åkte dit. Dom ville hoppa lite mr ed den avdelningen vaavstängd så dom fick ligga i lilla bassängen och sprattla lite:p Själv simmade jag som en tok och kände att min kondition är inte som den borde vara. Tror jag måste sluta röka. Den är så jävla dålig att jag inte orkar något. Sen röker jag på tok för mycket. Blir säkert ettt halvt paket om dagen och det är inte bra. Men jag gör ju inget om dagarna så det blir det att röka och dricka kaffe. Och duscha. Det är det enda jag gör. Känner mig skitig så fort jag har gjort något så då måste jag duscha. Konstigt.
Idag kommeer min mamma och lillbror hit. Jag ska bjuda dom på middag. Min lillerbror ville ha lasagne men det orkar jag inte göra. Och om jag ska vara ärlig så tål inte min mage lasagne. Får så himla ont i magen så fort jag äter det.
Så idag blir det potatisgratäng med kyckling file och grekisk sallad. Får se om det blir efterätt oxå. Har nämligen köpt den där smulpajen på påse. Men vi får se hur sent det blir. Blir en sväng till simhallen idag med. Martina ville oxå simma och det är bara bra egftersom jag vill gå ner i vikt. När ja simmade igår så kände jag hur magmusklerna jobbade och det är magen som jag ä skr minst nöjd med. Det andraiter jag i. Visst jag skulle vilja göra ett bröstlyft oxå men herregud det orkar jag inte tänka på. Nej jag vill ha en snygg mage till sommaren. Mina lår kan jag inte göra något åt eftersom det är mest muskler där men magen är bara fetklump så det kan jag jobba med:) Så skönt att röra på sig igen.
Var ute och gick igår oxå. Ut till Norra sjukhuset och sen sjövägen in till stan. Det var härligt när solen lyste men sen som vanligt gick den i moln. Blåste rätt så mycket på hemvägen oxå så jag var alldeles röd i hela ansiktet när jag kom till Frappe. Det var bara att dricka varm kaffe och sen gå hem igen. Så jävla skönt. Så ikväll blir det simhall och i morgon blir det att gå igen. Hoppas inte det blåser lika mycket då. Ska ge mig fan på att gå ner i vikt nu.
Nej nog om mig. Vet inte rikigt vad jag ska skriva mer. Missar Bebbens fest på Fredag i alla fall. Ska till Linköping på Lördag. Ska shoppa lite sen ska vi faktiskt se på Disney on Ice som jag har fått av min moster. Det ska faktiskt bli jätte kul. Har alltid velat gått på det och nu äntligen ska jag få det. Lite töntigt kanske men det får ni ta. Vet inte när jag kommer hem så vet inte om jag hinner att träffa Jeey den här helgen. Hoppas det. Min mamma och min moster fyller år på Lördag och jag har ingen anning om vad vi ska köpa. Hjälp någon!!!! Får prata med Martina om det ikväll. Mamma önskar sig en matvåg men hur kul är det??? Det vill inte jag köpa i alla fall. Får ringa min syster i Gbg och fråga henne oxå. Får ringa henne ikväll för jag tror hon jobbar just nu. Nej nu får jag lägga av.

PuSs

/Sanna
Nu sitter man här själv igen och funderar på framtiden. Jag har ingen anning om vad jag vill göra. Jag vet vad jag vill utbilda mig till men det känns så svårt när man har en pojkvän här!! Hur skulle det gå om jag flyttade til tex Norrköping och vara där i typ tre år?? Skulle det funka?? Jag vet själv att det kommer att funka för min del. Jag kommer vara hemma varje helg och förhoppningsvis har Calle tagit sitt körkort då, så han kan komma till mig med. Men sen är det ju detta med boende. Helst av allt skulle jag vilja ha en egen lägenhet. Har inte lust att bo i ett studentrum. Jag kan inte leva med andra människor så och det kommer nog bli ganska mycket intriger eftersom jag tycker att allt är mitt och om någon rör mitt är dom illa ute. Så är det hemma med. Tex om Calle ska hjälpa till och städa eller om någon rör något och sätter det på fel plats kan jag få ett vredesutbrott. Så nej det skulle inte funka att bo med massa andra människor. Jag vill verkligen börja plugga igen. Saknar det enormt. Att lära sig nya saker och att skriva arbeten och ta reda på saker. Jag gillar verkligen det. Visst jag gillade inte det på gymnasiet men nu är det andra tider och man har blivit lite mognare. Skulle nog vara bra för mig att komma bort från denna stad lite. Men samtidigt är jag rädd att träffa nya männsikor. Dom kanske ställer krav på en  hur man ska vara osv. Det gillar jag inte. Men jag tror nog det skulle gå bra det med. Och sen när jag kommer hem har jag helt plötsligt fått en utbildning. Taaada. Lite som trolleri, nej jag måste nog jobba lite för det oxå men ni förstår vad jag menar. Längtar verkligen. Hoppas jag kommer in i Norköping eftersom Renne går där så man känner ju någon och det är ju ett plus:P

Idag är det simhall som står på schemat eller det är ikväll men men. Jag ska följa med mammas jobb så det blir väll tant sim. haha. Nej jag simmar väll i min takt men ändå. Hoppas Martina följer med oxå:) Har diskat idag faktiskt. Kändes som det behövdes. Har gjort ordning där ute i köket oxå så nu ser det ganska fint ut. Ska ta mig en promenad strax för det är ganska varmt ute.
Igår var Jag, Calle, Johan och Tyke och spelade bowling. Det gick faktiskt bra för mig och i sista serien fick jag 105. Ganska bra för mig som brukar sluta med 40 poäng. Så det var kul igår. Kändes som om jag fick in kloten rätt den här gången. Vann faktiskt över Johan. Förlåt att jag skrev det men jag var bara tvungen. Tyke vann hela spelet och det var väll Calle inte så glad över men men bättre lycka nästa gång grabbar.
Det blev ingen promenad igår, jo en liten från stan och hem. Fy och skäms på mig. Måste verkligen bättra mig. Önskade att jag tog lite bilder igår när vi bowlade med jag glömde kameran hemma:(
Nej nu ska jag sätta fart

PuSs

/Sanna
Skulle ju ha tvättat igår som jag skrev, men när jag kom och hade stoppat in all tvätt i tvättmaskinen gick den inte igång. Sprang upp till Calle för han brukar vara bra på att sätta igång tvättmaskinen, men nej då läste vi på en lapp att man inte får tvätta på söndagar och röda dagar. Hur jävla dumma i huvet är dom?! Ska man inte få tvätta när man vill eller? En söndag är ju bäst att tvätta på eftersom man inte har något annat att göra. Jag hade i alla fall stoppat i tvätten och vi fick inte ut den så jag fick gå upp klockan sju idag och tvätta. Väldigt roligt. Tänkte att jag kunde sova en timme medans maskinen går men kunde inte somna om så idag blir det en tidig kväll. Skönt ändå.
Idag ska jag faktiskt ta mig i kragen och gå ut och gå. Ska bli så himla skönt att röra lite på fläsket. Har så himla ont i ryggen nu för tiden och det är ju för att jag inte rör på mig. Så nu ska det banne mig bli mortion. Hoppas jag går en timme eller så. Ska lägga in lite ny musik på mp3 och just nu är det Bob Sinclar som gäller och han har ett bra tempo på sina låtar som man kan  gå till.
Igår var vi med Johan och Tyke och köpte ett sånt där tvättställ. Sen  efter det skulle vi köra ett varv på stan, det slutade med att vi säkert satt i bilen i två timmar. Jag som är åksjuuk oxå. Men det gick bra. Vi kunde inte heller bestämma oss vart vi skulle äta så jag och Calle tog en corner och det var gott. Var så himla länge sen jag åt där. Har lite bilder från igår oxå. Slänger in dom:P


Johan körde bilen


Älsklingen var med


Skulle ta kort på den vackra utsikten men en Tyke kom i mellan


Vackert


PuSs

/Sanna

Nu har jag inte skrivit på länge. Usch och fy på mig. Har haft fullt upp upp i helgen och sen när jag sätter mig här så har jag ingen lust alls. Vet inte vad jag ska skriva eller berätta? Vill inte ha en blogg där jag bara skriver vad jag gör hela tiden. Det känns faktiskt lite tråkigt.  Så nej, jag har bara inte haft lust. Har inte så mycket lust till annat heller. Det är så mycket som kan förändras på bara en vecka:P
I fredags så var jag på stan med mamma och Martina (min syster om inte alla vet. Har tre äldre systrar så det kan vara lite svårt för er och veta vem jag snackar om när jag bara skriver "min syster"). Mamma var på ett väldigt bra shopping humör och köpte två par jeans på mindre än tio minuter på två olika affärer. Hon är så bra på att hitta billiga saker. Själv kan jag aldrig hitta något på rean utan hittar bara sånt som är skit dyrt. Det enda jag ville göra på stan var att gå till JC för dagen innan hade jag sett snygga kläder som jag ville ha. Men JC har sån billiga rea nu så när jag kom dit fanns inte kläderna kvar. Typiskt mig nu när jag har presentkort där. Jaja mamma shoppade loss i alla fall och det räckte nog för både mig och Martina. Gick sedan till Cafe Kannan och fikade. Jag åt en chibata (stavning) macka med brieost och salami imellan. Det var skitgott men brödet var lite hårt så lite minus poäng på det. Satt där och vi kom in på ishockey. Mamma och jag är ju inte så himla insatta och kan inte alla regler det erkänner jag. Vi pratade mest om spelarna och deras taktiker och om västerviks syndromet. Att man måste verkligen supa skallen av sig varje helg och inte minnas vad man gör. Eller som i mitt fall sova på toaletten. Är så jävla trött på att allt handlar om sprit. Att man verkligen längtar till fredagen för då kan man supa skallen av sig eller som Johan säger "bli rigggig". Nej jag har helg varje dag eftersom jag inte gör någoting och kan i princip supa varje dag om jag ville men jag känner inte att det är något jag längtar till. Nej tack till öl, vin, cider eller sprit. Jag ska lägga av. Det är ju inte ens gott så varför dricker man skiten. Nu är det klart, jag lägger av. Om ni ska ha fest ring gärna, men inte till mig:P
 
Om jag ska forsätta med min fredag. Gick till Calle på Frappe efter vi hade fikat, tog en kaffe och läset Aftonbladet. Calle slutade och vi skulle börja att gå hem. För en gång skull så hade han kissat innan vi gick så jag slapp det tjatet. Vi såg Calles mammas bil på parkeringen ovanför leksaksaffären i stan och sen såg vi Calles mamma och hans syster där inne. Så vi åkte med dom hem och vi blev bjudna på mat. Skit stark mat. Fick jätte ont i magen:(
Efter det åkte vi hem till Jonas och Thessa där det dracks öl och vi kollade på Let`s Dance. Jag tyckte det inte var någon mening med att titta på det eftersom ingen skulle åka ut men men, tittade inte så mycket på tvn ändå. Vi hade ett ganska konstigt samtalsämne om när killar går på toan och hur rädda dom är för att slå i kaklet. Vilket både jag ocg Thessen hade svårt att förstå. Kanske för att vi är tjejer och inte har en dasse att tänka på. Men det var visst ett himla problem när dom hade gjort nummer två och skulle torka sig sen. Jag hade roligt åt det och skrattade mitt gris skratt som vanligt. Det är mycket vi inte vet om killar. Tråkigt nog för dom har sina roliga påhitt. HAHAH

I lördags vaknade jag med sprängade huvudvärk. Kul tänkte jag eftersom vi skulle till Calles lilla kusin som fyllde fyra år. Det var bara att rycka upp sig och ta några piller. Gick ganska bra på kalaset och hade inte så himla mycket huvudvärk där. Sen när vi skulle åka därifrån blev det värre. Vi åkte til Ishockey hallen där J20 körde på Oskarshamn. Det var ganska kul att se att Västervik vann någon gång.Träffade Lina och Frida som var där. Vi kollade väll inte så mycket på matchen utan snackade mest med dom.  På kvällen var det Jeey som gällde och en nykter kväll för mig. Gick till Jeey med Thilly. Eller jag skjutsade henne på cykeln. Kom dit och där var Lina och Alex. Dom började dricka lite smått och vi gick till verandan och satte oss. Det blev mycket rök och lite cola för mig. Jossan och Emma kom och i det här stadiet blev folk lite lulliga och då började det vanliga tjejskriket. Man tror man pratar i normal ton men istället skriker man med en väldig pipig röst. När man är full tror man oxå att folk bara lyssnar på en själv och då skriker man ännu högre bara för att få allas uppmärksamhet. Det hände igår. Huvudvärken kom tillbaka då, så jag åkte hem. En väldigt nykter lördag.

Idag är det tvättdag. Ska bli skönt, men först måste vi åka och köpa en sån där grej man hänger upp kläderna på. Vet inte vad det heter. Tvättställning kanske?! Sen kan vi börja tvätta. Sen tror jag inte att det händer så mycket idag. Trodde att det skulle vara blå himmel och sol idag för det hade dom lovat på vädret. Men som vanligt är det massa moln och lite sol. Bättre det än bara dissigt som det har varit i två veckor nu. Vill ha sol, vill ha energi igen. Vill bli brun. Kan ju inte sola solaruim  för mina jävla värmeutslag. Hatar det. Vill oxå ligga och sola i maj solen. Nej jag får vänta till augusti för då är solen inte så himla varm. Jävla helvete. Jag hoppas det blir bättre i alla fall för just nu när det inte är så vamrt så min hud ser ganska bra ut förutom mina ärr jag har efter att jag har kliat så mycket. Nej nu har jag inte så himla mycket mer att skriva förutom att Calle spelar Wiii och han är sämst. Hhahahah ( Skriver det där enbart för jag vet att han kommer bli så himla sur)

PuSS

/Sanna