Vet inte riktigt varför jag skrev rubriken, tänkte att den passade bra. Nu på sommaren är ju den tiden då dom flesta otroheterna inträffar. Och det är också på sommaren dom flesta skaffar sin sommarflört. Alldeles romantiskt och härligt. Blir lite småkär men erkänner inte att det finns mer där. Sen ser man att den man smusslar med står i ett annat hörn med en annan människa. Svek. Kan inte riktigt förstår hur man som människa bara kan slänga sig under bussen och hoppas på det bästa? Visst avundas jag också dessa människor som helt går på adrenalin och gör allt spontant. Skulle också vilja göra det ibland. Men jag har ett ansvar. Jag har ett jobb, en familj. Vill inte riskera att allt falerar som det gör för en del människor. Nu menar jag inte att jag vill vara otrogen men jag skulle bara vilja känna den där friheten som en del människor gör. Det är bara jag som sätter mina egna gränser och jag har nog satt mina för lågt för att kunna tänka på mig själv i första hand. Vill att andra ska må bra. Sen att jag går in i vägen eller falerar på grund av det hör lixom inte hit. Känner jag.

Men idag är en ny dag, en ny dag att ta tag i sina problem och gå vidare.
Imorgon ska jag få prata ut igen och komma på nya lösningar på olika problem.

Skulle nog inte vara ovanför ytan om det inte var för min familj, Calle och alla ni andra. Tack för erat stöd!

Nu ska jag ta tag i mig och bli snygg och vacker sen ska jag träffa min mor, ta tag i köket och hallen. Sen så småningom kommer nog min man hem och det blilr mys i soffan idag.

Ha en bra dag för det ska jag ha:)

Puss och kram
Hej hej!
Tänkte att jag skulle uppdatera lite, var ju ett par dagar sen nu.
Calle och Mats är och handlar Sibylla nu och det ska bli så gott, verkligen söndagsmat.
Kan vara det godaste en sån här söndag. Har ockuperat Calles mammas hus och det är så skönt att bara vara och inte tänka på en massa annat skit. Visst har jag fortfarande ont och måste gå på toan var femte minut men försöker koppla bort det och bara ta det lungt. Är sjukskriven en vecka till och jag hoppas verkligen att jag blir bra nu och att jag vilar upp mig ordentligt. Det är bra att det ska bli en skitvecka nu framöver med bara regn. Då känner man inget tvång och kan bara ligga inne och titta på film. Sen är det jobb som gäller och jag kan faktiskt erkänna att jag saknar mitt jobb. Inte roligt att gå hemma, men som sagt jag måste bli bra först.
Idag har det verkligen varit en slapp dag och man har inte behövt att lyfta ett finger. Härligt!

Nej nu ska jag tillbaka till mitt vilande och min bok Systerskap. Har inte riktigt kommit in i boken än, tar lite tid med en del böcker, men bara jag försöker så blir det nog bra i slutändan. Sisådär sista kapitlet kan jag tro.
Ha det gött
Puss och kram
"Varför känns allt så himla värdelöst, bara nu helt plötsligt fick jag en känsla av att jag inte är behövt. Så jädrans jobbigt. Hur en tjej som jag, som jag tror att jag är, kan känna sig så ensam och utanför? Den enda vännen jag hade fick jag ge upp eftersom det förstörde allt, det enda som fick mig att somna gott och inte tänka på morgondagen. Jag vet att det är det bästa för mig, men varför känns det som om jag har sagt farväl till en kär och gammal vän?

Inatt är jag värdelös men imorgon är jag världen.
"

Puss och gonatt
Tänkte att jag var lite taskig i mitt föra inlägg och skrev att det är sommar och att det regnar. Men det är ju faktiskt så att när man är ledig då är det skitväder. Och sen när man börjar jobba igen blir det strålande sol. Tråkigt men sant. Det är som om att vädergudarna vill straffa oss för något. Men det kan faktiskt vara skönt med en avslappningsdag hemma. Precis som jag hade igår. Boken till höger och Wii kontrollen till vänster. Inte för att jag är så bra på Wiii och ger upp efter en halvtimme men det är en skön avslappning ändå:)

Nu på morgonen har jag varit iväg en sväng och funderat lite på vad jag vill få ut av mitt liv. Vad jag vill åstakomma? Vad jag vill göra? Osv. Inte lätt men det är en sak man måste göra om man ska få tillbaka sin självkänsla igen. Mental styrka och att vara för snäll går inte ihop och det måste jag lära mig. Lite mera JAG JAG JAG så löser sig nog allting.

Nej nu måste jag dra. Ha en bra dag.

Puss och kram
Nu får jag se till att komma igång igen, nu när jag är hemma en viss tid så kanske jag kan fördriva tiden lite med att sitta här. Det är ganska mycket som har hänt dom senaste månderna. Mitt liv känns som en bergodalbana och jag vet inte riktigt vilken vagn jag ska åka i. Nu kan jag inte göra så mycket åt saken men jag kanske får mig lite tid nu att ta mig en funderare.

Min sommar började i alla fall med att man fyllde 22, inte roligt, blir bara äldre för varje dag som går. Men alla ni som var på min födelsedag och grillade ska ha ett stort tack. På förmiddagen var det fika som gällde och senare på kvällen blev det grillat och jag och Thilly festade på. Detta var ju då en vardag så att...det var bara jag och Thilly som kunde dricka :) Slänger in lite bilder på denna dag.


Lillebror, Tyko, Calle, David, Anna, Tess, Mamma


Johan, Tess, Mamma, Thilly


Mamma och Jag


Thilly och Jag (och nu tänker jag inte skriva mer namn)




Full????


Älsklingen





Sen har jag mer bilder men nja inte hit:P

Resten av sommaren har beståt av jobb och jag har haft min syskon hemma från sthlm och gbg. Först kom Sofie en vecka och veckan efter det kom Mikaela med barnen och sen kom Sofie och Dan igen. Så det har varit tre veckor bara med familjen och det har varit jätteskönt , man behöver dom mer än vad man tror. Jag, Sofie, Mikaela och Dan hade en väldigt rolig måndag tex. Vi drack upp ungefär 4 liter vin och bara satt och snacka och rensa luften. Det var skönt och kul:) Sen att mamma inte kunde sova för att jag och Sofie låg och fnittra är ingen värdslig sak!

Jag har åkt på en njursten, inget kul. Gör ont kan jag säga, men det är bara att härda ut. Opererades i tisdags så nu har jag en slang mellan min njure och kissblåsan. Intressant eller hur. Operationen gick bra och smidigt sa läkaren men jag har åkt på en infektion. Så nu mina kära vänner svider det något enormt och jag kan knappt stå. Men jag har fått antibiotika så att det kommer nog gå över snart hoppas jag. För alla blir ju lidande. Familj, jobb och vänner och sen jag förstårs. Stenen ska dom i alla fall spränga i september i Orskarshamn. Coolt att ha en sten tänker ni, men nej, ONT! Men som tur är, är den alldeles för stor för att ens komma ner i kisskanalen så jag kommer inte få kissa ut den i alla fall. Och det är rätt så skönt.

Så det är lite vad som har hänt mig. Det har hänt så mycket mer, men inget som jag egentligen vill skriva här. Som sagt jag skulle vilja dra i den där bromsen på min bergodalbana och bara andas för en sekund.
Livet är inte lätt och inte allra mest när man är tvungen att bli vuxen fast man inte vill. Skulle kunna ge miljoner för att få tillbaka mina glansdagar, men det funkar inte riktigt så.

Nej upp med humöret gott folk det är sommar och det regnar:P

Puss och Kram