Jag är så glad och sprallig idag så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Var på arbetsintejuv igår och jag trodde att det inte gick så bra och att jag inte skulle få det. Var så himla deppig igår efter det. Sen på eftermiddagen innan vi skulle äta fick jag ett telefonsamtal och jag fick jobbet. Ska jobba åtta veckor och för en gångs skull ska jag vara hemma hela sommaren. Fyfan vad glad jag är. Chocken har inte rikigt lagt sig än. Plus att jag ska snart ska åka iväg till kreta så jag kan säga att jag är på topp idag. Vet inte rikitigt vart jag ska göra av min energi idag. Synd att det inte var sol idag så man kunde göra något kul ute. Men det kanske man göra ändå. Men jag kan säga att idag ska det firas.
Det som är lite bu är att jag jobbar på min 20års dag men det kan man inte göra något åt när man fyller år mitt i veckan. Så får se när ni kan fira mig. Har inte fått mitt schema än. Får det den 15 Juni.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Och jag menar verkligen HOPPA för idag är min turdag. Det känner jag på mig:)

PuSs

/Sanna
Ja nu sitter man här själv igen och Calle bara ger sig iväg utan förvarning. Är så jävla trött på det för då hinner inte jag bestämma något och allting blir bara fel. Finns absolut inget att göra och jag orkar inte sitta och titta på tvn. Det är så jävla tråkigt. Hatar att ett jobb nästan betyder mer än en själv. Är så jävla trött på det. Som ni förstår är jag arg och detta är inte första gången det händer. Det kan hända flera gånger per dag, varje dag i veckan! Kan ni förstå att jag är bara lite trött på det. Äh jag orkar inte ens skriva något idag!!!!!!!!!
En helt ny vecka och jag är full av energi men utanför regnar det som satan. Tråkikgt. Men men får hitta på ngt annat.
I Lördags var vi en sväng i Sthlm och var på dop. Saga skulle döpas och det vart en massa goda kakor efteråt. Det var trevligt att hela familjen var samlad tyckte jag. Om inte annat hade vi roligt på resan framåt och tillbaka. Lite övertrötta så jag tror chaffören var lite trött på oss. Men det gick bra.
Snart åker jag till Kreta mina vänner och jag kan  säga att jag är hypernervös. Vet knappt vad jag ska ha med mig men jag hittar väll lite gamla trasor i garderoben. Hoppas jag hittar lite nytt där nere. Ska i alla fall köpa en sudukobok så jag har något att göra på flyget. Tror inte att jag kommer att kunna sova ändå så det blir suduko eller tidningar. Får se.
Nervös är jag i alla fall. Igår så renoverade vi lite är hemma. Vi satte upp nya tepeter i köket och satte upp nya hyllor i vardags/sovrummet. Väldigt fint blev det och jag är supernöjd.
Nu är det bara det här vad man ska göra idag? Har ingen anning eftersom det suger med vädret. Jag hade tänkt att jag skulle ut och gå men får se om vädret blir bättre. Annars blir det lite Wiiii och sen in i duschen.

PuSs


/Sanna
Så nu är det gjort. Har också gjort det som alla andra i hela världen redan har gjort. Jag har skaffat en Facebook. Tro det eller ej, men jag kände mig lite tvungen. Kan nog vara kul att spanna in vad alla gör. Känns som om man är en i gänget igen. Bara tycker att sidan är lite slö men det får man väll ta kanske. Så bli vän med mig där nu. Snälla?!
Idag har jag varit med mamsen på stan en sväng. Vi satt och drack kaffe i det fina vårvädret som var på förmiddagen. Sen åkte jag hem  och har varit med Erika hela eftermiddagen idag. Jag har sorterat en del i lägenheten  och hon har titta på. Lagat mat har vi också gjort. Lasagne blev det. Gott. Min man är inte hemma just nu och det är väll inte sådär jätte kul men skönt kan jag säga:)
Nu är det snart bara vå veckor kvar tills vi åker till Grekland och jag börjar känna mig lite nervös nu. Ska bli så himla kul att komma iväg men är lite rädd för flygningen som ni flesta vet, men jag hoppas det går bra. Det gör det nog bara jag som är lite nojig.
Annars är det väll ingeting som är på g nu känns det som. Vill bara att sommaren ska komma. Bada och sola lite är ju aldrig fel. Jag har inte så mycket mer att skriva nu bara att jag är lite uttråkad men det får man väll ta:)

PuSs

/Sanna
Jag tror det gick alldeles suveränt idag. Även att jag svettades som en gris och jag kände mig stor som ett hus. Typ som hon i Monsters vs Aliens. Så självförtroendet var ju inte på topp kan jag säga. Plus att jag fick sitta två timmar i Gamleby för att komma till Västervik. KUL NEJ!!! Men jag tror jag gjorde et bra intryck i alla fall. Skriver mer om det när jag vet:)

Sitter just nu med hög musik och bara vilar. Är så himla trött och duschen skriker efter mig. Det ska bli så himla skönt, men jag tänkte faktiskt för en gångs skull lägga in lite bilder.


Jag på den nya läskiga gungan i stadsparken.



Min söta Carl på Ikea

Jag orkar faktiskt inte lägga in mer bilder, sorry att det blev bara två

PuSs

/Sanna


Sitter här och är jävligt nervös nu. Kan inte skriva vad det är jag ska göra eftersom företag pch sånt kollar runt nu på internetet. Men man kan säga att det här är en chans värd att ta. Hoppas jag. Jag bara hoppas att alölt går bra och att jag inte får tunghäfta. Nej men det ska nog gå bra bara jag är mig själv. Skönt att det har slutat regna i alla fall. Så man får vara lite sommarfin igen. Visst det blåser lite men det kan jag ta. Har inte precis gjort så mycket dom senaste dagarna eftersom det har regnat. Har mest legat inne och tittat på tv osv..

Nej nu måste jag snart med bussen. Hör av mig senare när jag vet hur det har gått.

PuSs

/Sanna
Hej hej nu snart är jag på väg till Jeey för att umgås lite med tjejorna. Ska bli skönt har inte träffat några av dom på grymt länge. Annars idag har jag ocg Älsklingen legat i solen hela dagen och jag provade mitt nya solskydd och det funkade alldeles utmärkt. Har inga blåsor eller något sådant just nu. Skönt skönt att veta när vi snart drar till Kreta. Vi grillade lite hos mamma nu på eftermiddagen. Flintastek, det var jättegott. Igår var vi och fiskade lite. Fick en strömming. Lånade ett fiskespö av pappa och jag fick inte ha sönder det. Vilket jag inte hade utan det var bara revet som försvann på botten. Hahah jag är nog inte en så bra fiskare tror jag. Fast jag hade ett bra sving på spöt kan jag säga.
Annars har det nog inte hänt så mycket. Valborg var lugn. Vi var hemma vid ca halv elva och somnade som stockar när vi la i sängen. Men det var trevligt att grilla ute hos Lena i Jenny.
Just nu sitter jag och väntar på Erika. Hon är lite slö. Vet inte riktigt vart hon har tagit vägen:S

Hoppas ni alla får en bra kväll:)

PuSs

/Sanna