I väntans tider

0kommentarer

Hungrig, solen lyser och är allmänt uttråkad!
Ja så har min dag varit hittills i alla fall.
Jag har stått i kö i Folksam, hade plats nummer 129 så då passade jag på och städa både kylen och det där äckliga skåpet under diskbänken!
Varför blir det skåpet så äckligt efter en tid? Är det för att man bara slänger in sopporna utan att tänka på vart det hamnar?
I så fall är det ju bara ren lathet som visar sig när det blir skitigt.
Nu är det rent i alla fall. Vuxen poäng till mig!

Idag börjar en ny månad, i alla fall för dom som får pengar den 25. Så skönt att äntligen få in lite cash igen. För cash is king! Så det så!

Har pratat med min bästaste kompis Erika som är nere i Thailand. Via face time, så hon visade hur hon bodde och vilket strålande väder dom hade. Visst nu blev det ju kväll där samtidigt som vi prata men hon tyckte bara det var skönt. Stackarn har ju rest i över ett dygn nu. Bara för att få lite sol och värme i tre och en halv vecka! Nej jag är inte avensjuk. Tänker inte medge det i alla fall! Så jag hoppas du får en jätte härlig semester Erika, för det är du värd:)

Nej nu ska jag göra något mer vuxet, jag och Calle ska åka och storhandla. Jippie, nej det är faktiskt det tråkigaste som finns!

Vi höres

Puss å kram

(Blir ingen bild på mig idag för jag har världens fullaste och fetaste hår)

Kommentera

Publiceras ej